|

Antalyaspor'dan David Villa açıklaması

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, David Villa'nın Antalyaspor'a geleceği yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirterek, 'Futbolcunun kendisi, menajeri ya da kulübü ile görüşmemiz olmadı. Böyle bir transfer düşüncemiz de olmadı' dedi.

Yeni Şafak
13:39 - 1/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 10:42 - 1/07/2015 Çarşamba
DHA

Spor Toto Süper Lig'e bir yıl aradan sonra yeniden yükselen Antalyaspor, Samuel Eto'o transferinin ardından Ronaldinho'yu da renklerine bağlamayı hedefliyor.



Sivasspor'dan Kadir Bekmezci ile anlaşan kırmızı-beyazlılar, futbolcuyla sözleşme imzaladı. Transfer döneminde adı dünyaca ünlü futbolcularla anılan Antalyaspor'da David Villa hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.


Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, David Villa'nın transferi konusunda herhangi bir girişimde bulunmadıklarını söyledi. Gencer, "David Villa ile ilgili sosyal medyada çıkan haberlerden haberim oldu. Futbolcunun kendisi, menajeri ya da kulübü ile görüşmemiz olmadı. Böyle bir transfer düşüncemiz de olmadı" diye konuştu.



Ronaldinho transferini sponsor desteğiyle gerçekleştirmeyi hedeflediklerini anlatan Gencer, kulübün ve yeni stadın isim hakkı ile ilgili Antalyaspor'un sponsorluk anlaşması yapmayı planladığını belirtti. Gencer, "İsim sponsorluğu ile ilgili görüşmelerimiz sürüyor. Kulübün ve yeni stadın isim hakkı ile ilgili dünyanın en büyük 2 firması ile görüşüyoruz" ifadelerini kullandı.

#antalyaspor
#david villa
#yalanlama
9 yıl önce