|

Antalyaspor'dan Van der Vaart atağı

Orta sahaya takviye arayışındaki Antalyaspor, Real Betis'te fazla forma şansı bulamayan Rafael van der Vaart'ı gündemine aldığı iddia edildi.

Yeni Şafak
10:56 - 18/01/2016 Pazartesi
Güncelleme: 09:06 - 18/01/2016 Pazartesi
Diğer

Sezon başında Samuel Eto'o'yu transfer ederek tüm dikkatleri üzerine çeken Antalyaspor, devre arasında da yeni bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. Fanatik'te yer alan habere göre; Orta sahaya yaratıcı bir oyuncu takviyesi yapmak isteyen kırmızı-beyazlı ekip, Hollandalı yıldız Rafael van der Vaart ile görüştüğü öne sürüldü.



Van der Vaart transferi ile orta alandaki sıkıntıyı çözmeye çalışan Antalyaspor, transferde büyük aşama kaydettiği iddia edildi.



Real Betis'te fazla forma şansı bulamayan yıldız futbolcunun, teklife sıcak baktığı belirtildi. Van der Vaart ile görüşmek üzere İspanya'ya giden yöneticilerin, Hollandalı futbolcunun yıllık ücretini indirmek için pazarlık yaptığı iddia edildi.



Van der Vaart ile daha önce Galatasaray ve Beşiktaş da ilgilenmiş ancak transfer bir türlü gerçekleşmemişti. Sezon başında Real Betis'e giden yıldız futbolcu, forma şansı bulamadığı için mutsuz olduğunu açıklamıştı.



#Antalyaspor
#Van der Vaart
#Real Betis
8 yıl önce