|

Antalyaspor'dan yenisafak.com'a Eto'o açıklaması

Süper Lig'de transferin en çok konuşulan isimlerinden Samuel Eto'o için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş'ın da ilgilendiği futbolcu için Antalyaspor Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, yenisafak.com'a özel açıklamalarda bulundu. Arıcı, oyuncuya teklif yapan kulüplerin ismini verirken Beşiktaş'la ilgili geçtiğimiz sezon yaşanan problemi de çözdüklerini ifade etti.

Yeni Şafak ve
17:11 - 22/01/2018 lundi
Güncelleme: 18:49 - 22/01/2018 lundi
Yeni Şafak
Samuel Eto'o'nun Antalyaspor'la sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Kamerunlu futbolcu, kırmızı beyazlıların en golcü oyuncusu konumunda.
Samuel Eto'o'nun Antalyaspor'la sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Kamerunlu futbolcu, kırmızı beyazlıların en golcü oyuncusu konumunda.

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Samuel Eto'o ile ilgili olarak Antalyaspor Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, yenisafak.com'a özel açıklamalarda bulundu. Arıcı, Eto'o'nun yeni sözleşme yapmak istediğini ifade ederken bulundukları maddi durum sebebiyle bunda zorlandıklarını aktardı. Arıcı, yıldız futbolcu için teklif yapan 3 kulübün ismini açıklarken başarılı futbolcudan bonservis bedeli elde etmek istediklerini söyledi.

İşte Cumhur Arıcı'nın yenisafak.com'a yaptığı açıklamalarından öne çıkanlar...
Eto'o Antalyaspor'dan ayrılmak mı istiyor?
  • "Samuel Eto'o'nun sakatlığı olduğu için oynayamıyor. Transfer durumu da mevcut. Oynaması ve sakatlanması durumunda transferi de tehlikeye girebilir. Hamzaoğlu kendisiyle devam etmek istiyor. O da bizden yeni sözleşme talep ediyor ancak maliyeti mevcut durumumuzda bizi zorluyor. Kendisinin 4.5 milyon euroluk bir maliyeti söz konusu bonuslarla bu rakam 6 milyon euroyu bulabiliyor."
Transfer etmek isteyen kulüpleri açıkladı
  • "Samuel Eto'o'dan bonservis bedeli almak istiyoruz. Biliyorsunuz sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Kendisine de ciddi teklifler var. İspanya'dan Celta Vigo, Brezilya'dan Vasco da Gama ve Süper Lig'den Beşiktaş'ın ilgisi var."
Beşiktaş'la olan problemimizi çözdük
  • "Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la dün maç öncesinde görüştük, yemek yedik. Geçtiğimiz sezon Eto'o'dan kaynaklı eski yönetimle yaşanan bir gerginlik vardı. Bu problem çözüldü. Eto'o ile ilgili olarak Beşiktaş'ın oyuncuyla görüşüp görüşmediğini bilmiyorum. Oyuncu burada olmadığı için henüz kendisiyle görüşmedik."
"Takas yoluna gidilebilir"
  • "Beşiktaş'ın Samuel Eto'o'ya ilgisi olabilir. Dediğim gibi oyuncumuzun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ve kendisinden bonservis bedeli alabiliriz. Beşiktaş'tan gelebilecek oyuncu takasına da bu aşamada sıcak bakılabilir."
"Sakıp Aytaç'la devam ediyoruz"

#Antalyaspor
#Eto'o
#Beşiktaş
il y a 6 ans