|

Antalyaspor'un Valdes ısrarı

Kırmızı-Beyazlılar'ın başkanı Gültekin Gencer, Fransa'da kaleci Victor Valdes'in menajeriyle bir araya geldi. Bir dönem Barcelona'da forma giyen dünyaca ünlü kaleciyle maddi konularda anlaşma hedefleniyor.

Yeni Şafak
13:18 - 12/07/2015 Pazar
Güncelleme: 13:41 - 12/07/2015 Pazar
DHA

Antalyaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Dünyaca ünlü kaleci Victor Valdes'i transfer etmeyi hedefleyen kırmızı-beyazlı kulübün başkanı Gültekin Gencer, Fransa'da Valdes'in menajerleriyle görüştü. Gencer'in toplantıda ekonomik şartlardaki farklılıkları giderip, Valdes transferini gerçekleştirmeyi istediği öğrenildi.



'Fiyat farkı var'

Kırmızı-beyazlı takımda kalecinin yanı sıra stoper transferinde de hareketlilik yaşanıyor. Yerli ve yabancı futbolcularla görüşmelerini sürdüren Antalyaspor yönetimi, bu mevkide yurt dışında oynayan Türk futbolcu transferine sıcak bakıyor. Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, "Valdes'e teklif yapıldı. Fiyat farklılığı var. Gerçekleşme ihtimali yüksek. Stoper mevkii için de yurt dışında forma giyen, görüştüğümüz Türk futbolcular var. Şu an için kesinleşmiş bir isim yok" dedi.



Antalyaspor'un Davraz'daki kamp kadrosunda 36 futbolcu bulunduğuna değinen Ceylan, kamp dönemi sonrası antrenör Yusuf Şimşek'in raporu doğrultusunda bazı oyuncuların başka takımlara transferinin gerçekleşeceğine değindi. Ceylan, bazı oyunculara çeşitli kulüplerden teklifler yapıldığını söyledi.


#victor valdes
#antalyaspor
#transfer
#gültekin gencer
9 yıl önce