|

Antzas, Trabzon'a haber gönderdi!

KAMİL ANAHAR
00:00 - 3/06/2008 Salı
Güncelleme: 00:46 - 3/06/2008 Salı
Yeni Şafak
Antzas, Trabzon'a  haber gönderdi!
Antzas, Trabzon'a haber gönderdi!

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'a Yunanlı savunma oyuncusu Antzas'tan sevindirici haber geldi. Trabzonspor yönetimine haber göndererek kulübü AEK ile bonservis problemini hallettiğini ileten Antzas'ın, gelmeye hazır olduğunu söylediği ifade edildi. Yunanlı savunma oyuncusu ile Mali Sayman Mahmut Aksu son bir görüşme yaparak bu oyuncuya önümüzdeki günlerde imza atmayı planlıyor. Bu arada başkan Sadri Şener ve teknik direktör Ersun Yanal, forvet, kaleci ve ortasaha oyuncusu için tekrar Avrupa seferine çıkıyor. Bordo-mavililer Hajduk Split'te oynayan Cerman ve Rukavina, Basel'in Türk asıllı oyuncusu Eren Derdiyok, Sivasspor'dan Mehmet Yıldız ve Kayserispor'lu Gökhan Ünal için girişimlere hız verildi.


Bugün 3 futbolcu daha imzalıyor

Daha önce anlaşılan oyuncular bugün imza atacak. Trabzonspor, Altınordu'dan Yakup ve gurbetçi Ceyhun ile Burak'a imza attırıyor. Sorunları çözülen Burak'a da “Gel sözleşmeyi imzala tatile öyle çık” talimatı verildi.


Musa Büyük'e gözdağı verildi

Sözleşmesi biten Musa ile görüşen yönetim istenilen rakamlara inmeyen oyuncuya, “Bu şartlarla anlaşamayız” dedi. Yönetim, Manisa'ya gitmek istemeyen oyunculara da “Oraya gitmeyen A. Sebat'a gider” restini çekti.


16 yıl önce