|

Aragones Şen geldi, sinirli gitti!

Gelecek yıl takımın başında kalıp kalmayacağı resmi olarak henüz açıklanmasa da Fenerbahçe'nin gayri resmi olarak ipleri kopardığı İspanyol teknik direktörü Luis Aragones ülkesine gitti. Eşi Pepa ile 6 valizle İstanbul'dan Madrid'e uçan Aragones, Atatürk Havalimanı'nda kendisini görüntüleyen basın mensuplarına “çok çektiniz artık yeter” diyerek tepki gösterdi.

Yasin Yılmaz
00:00 - 2/06/2009 Salı
Güncelleme: 16:53 - 2/06/2009 Salı
Yeni Şafak
Aragones Şen geldi, sinirli gitti!
Aragones Şen geldi, sinirli gitti!

FC Köln Başkanı Wolfgang Overath, "Daum Fenerbahçe ile anlaştı. Ayrıldığı için üzgünüz" açıklamasıyla Christoph Daum'un sarı lacivertli kulüple anlaştığını onaylanırken İspanyol teknik direktörü Luis Aragones ve eşi Pepa da bugün ülkesine döndü. Beraberinde 6 adet valizle İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ne gelen Aragones'e, İspanyol vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.


Kendisini alkışlayan ve zafer işareti veren İspanyol yolculara da Aragones aynı şekilde karşılık verdi. Moralinin bozuk olduğu gözlenen Aragones'i Atatürk Havalimanı'ndan Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı uğurladı. İspanyol teknik direktörü Luis Aragones kendisini görüntüleyen basın mensuplarına da “çok çektiniz artık yeter” diyerek tepki gösterdi. Aragones ve eşi daha sonra İberia Havayolları'nın 3759 sefer sayılı tarifeli uçağıyla saat 17:30 da İstanbul'dan Madrid'e gitti.


15 yıl önce