|

Aragones'in kalış nedeni duygusal!

F.Bahçe yönetimi İspanyol teknik adamı çoktan gözden çıkardı. Ancak 7 milyon euro tutarındaki yüklü tazminat sarı-lacivertlilerin elini kolunu bağlıyor.

00:00 - 24/03/2009 Salı
Güncelleme: 03:18 - 24/03/2009 Salı
Yeni Şafak
Aragones'in kalış nedeni duygusal!
Aragones'in kalış nedeni duygusal!

F.Bahçe'nin son iki maçta üst üste aldığı yenilgiler üzerine F.Bahçe yönetimi Aragones'i gözden çıkardı. Sarı-lacivertlilerin 7 milyon euro tutarındaki yüklü tazminat engeli ve sezon sonuna doğru teknik direktör bulma zorluğu gibi nedenlerle, aldığı kararı uygulamaya koyamadığı belirtildi. 2-1 kaybedilen Bursaspor maçında Gürhan'ı oyuna alması ve aynı maçta yaptığı taktik yanlışlar İspanyol teknik adam hakkındaki yargıları netleştirdi. Sezon sonunda Aragones'le masaya oturulup makul bir tazminat karşılığında sözleşmenin feshi teklif edilecek.


ŞİMDİDEN İŞ BULDU BİLE

Bu arada F.Bahçe Teknik Direktörü Aragones'in, 14-28 Haziran'da düzenlenecek FIFA Konfederasyon Kupası'nda, maçları yayınlayacak İspanyol özel televizyonu Tele5'in yorumcusu olacağı açıklandı. Güney Afrika'da düzenlenecek FIFA Konfederasyon Kupası'na İspanya tarihinde ilk kez katılırken, Yeni Zelanda, Irak ve Güney Afrika ile aynı grupta yer alıyor. Milli ara nedeniyle futbolcularına Perşembe gününe kadar izin veren Aragones, Kapadokya'da tatile çıktı. İspanyol hoca Nevşehir'in doğal ve tarihi güzelliklerine hayran kaldı.


Dede, eşiyle Kapadokya'da stres attı

F.Bahçe Teknik Direktörü Aragones eşi Pepa ile birlikte tatil için Nevşehir'in Peribacaları ile ünlü Kapadokya bölgesine gelerek stres attı.


15 yıl önce