|

Arda Atletico'dan ayrılıyor

Arda Turan'ın Atletico Madrid'den ayrılma olasılığı yaşanan yeni gelişmelerle iyice güçlendi. İspanyol takımının Arda'nın yerine alternatif olarak Cazorla ile görüştüğü öğrenildi.

Eurosport
00:00 - 30/06/2014 Pazartesi
Güncelleme: 11:24 - 30/06/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Arda Atletico'dan ayrılıyor
Arda Atletico'dan ayrılıyor

Arda ile aynı özellikleri taşıyan milli oyuncu Cazorla'nın İngiltere'den ayrılmak istediği ve Atletico'ya haber göndererek beni satın alın dediği idda edildi.

As gazetesinde yer alan haberde Atletico Madrid yönetiminin Arda'nın satışında elde edilecek paranın Cazorla'nın transferine harcanılacağına dikkat çekildi. Santi Cazorla için Arsenal kulübü ile yaklaşık 20 milyon avroya el sıkışıldığınıda hatırlatan gazete bu futbolcunun İngiliz kulübünde kazandığı paradan fedekarlık yaparak daha düşük bir ücrete Atletico forması giymeye de hazır olduğunu belirtti.

Ayrılması kesin gibi

Atletico Madrid başkanı Enrique Cerezo'da daha önce yaptığı bir açıklamada Arda'yı da işaret ederek isteyen kulüplerin oyuncularının bonservis bedelini ödemeleri taktirde istedikleri futbolcuları satın alabileceklerine işaret etmişti. Cazorla transferinin gerçekleşmesi halinde milli futbolcumuz Arda Turan'ın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İngiltere yolu gözüktü

Arda, eğer İspanya'dan ayrılırsa İngiltere'ye gitmesi bekleniyor. Liverpool geçtiğimiz günlerde yıldız futbolcu ile ilgilendiğini duyurmuştu. Arda ise, 'İngiltere'de oynamak en büyük hayalim' açıklamasını yapmıştı. Milli futbolcu Galatasaray'dayken de, Premier Lig'de oynamak istediğini ifade etmişti.

10 yıl önce