|

Arda kalacak

Teknik direktör Luis Enrique, milli yıldızla ilgili sorulara “Arda'nın takıma alışması ve arkadaşlarıyla kaynaşması bizim için çok önemli. Oynamadığı sürede takımda olacak” cevabını verdi.

Yeni Şafak
04:00 - 21/07/2015 Salı
Güncelleme: 02:19 - 21/07/2015 Salı
Yeni Şafak

qİspanya La Liga ekibi Barcelona, Uluslararası Şampiyonlar Kupası Turnuvası'nın ilk ayağı için Los Angeles'a giderken teknik direktör Luis Enrique, kaptan Iniesta ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Enrique'ye sorulan sorulardan biri de Arda Turan ile ilgiliydi. Arda Turan'ın takıma katılması, uyumu, beklentileri ve Ocak ayına kadarki durumu sorulan Luis Enrique, verdiği cevapta; “Arda'nın takıma katılmasından çok memnunum, bizim için çok önemli bir transfer oldu. Arda kendisini ispatlamış çok başarılı bir oyuncu. Maalesef FIFA'nın verdiği karar sebebiyle Ocak ayına kadar faydalanamayacağız, fakat bu süre zarfında Arda kesinlikle takımda kalacak, kiralamayı düşünmüyoruz. Takıma alışması ,arkadaşları ile kaynaşması bizim için çok önemli. Bizim çok geniş bir kadromuz var onun yokluğunda diğer arkadaşları görev yapacak. Bunun için de şanslıyız” diyerek kapıları kapattı.


Yenidan başkanlığa seçilen Josep Maria Bartomeu, yaptığı açıklamada Arda'nın 6 aylığına kiralanmasına sıcak bakmış; son kararı teknik direktör Luis Enrique'nin vereceğini belirtmişti.



Amerika'da ilk rakip Los Angeles Galaxy


Barcelona, ilk hazırlık maçını bugün İngiliz yıldız Steven Gerard'ın da formasını giydiği ABD ekibi Los Angeles Galaxy ile oynayacak. Milli futbolcumuz Arda Turan, bu karşılaşmada forma giyebilecek. Arda'nın sahaya ilk 11'de çıkması bekleniyor.


#Uluslararası Şampiyonlar Kupası Turnuvası
#Los Angeles
#Luis Enrique
9 yıl önce