|

Arda korkuttu

Milli futbolcu, idmanı yarıda bırakırken tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı; yapılan kontrollerde kas zedelenmesi tespit edildi

Yeni Şafak
04:00 - 31/01/2015 Cumartesi
Güncelleme: 22:53 - 30/01/2015 Cuma
Diğer

Atletico Madrid’te forma giyen milli oyuncumuz Arda Turan'dan dün gelen haber yürekleri ağızlara getirdi. AS Gazetesi'nin son dakika olarak verdiği haberde Arda Turan'ın idmanda geçirdiği sakatlık sonrası hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Ligde bugün Eibar ile oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Atletico Madrid'de Arda Turan, antrenmanda bir sakatlık geçirdi ve idmanı yarıda bıraktı. Ancak Arda'nın sakatlığının ciddi olmadığı ilerleyen saatlerde netleşti. Teşhis amacıyla hemen hastaneye kaldırılan milli futbolcunun, kaslarında zedelenme olduğu bildirildi. Arda'nın Eibar karşısında dinlendirileceği öğrenildi. 


Sevk edilmedi!

İspanya Kral Kupası'nda Barcelona ile oynanan karşılaşmanın 48. dakikasında hakemin kararına tepki göstermek için kramponu saha dışına doğru fırlatan Arda Turan, hakemin raporu sonrası ağır cezadan kurtulurken, İspanya Futbol Federasyonu da milli oyuncuyu disiplin kuruluna sevk etme gereği duymadı. Bu gelişme sonrası Eibar maçında oynama şansı doğan Arda Turan, bu kez de sakatlık şanssızlığı yaşadı. 

#Atletico Madrid
#Arda Turan
#Barcelona
9 yıl önce