|

Arda oynayacak mı? Enrique kararını verdi

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique İspanya Kral Kupası son 16 turunda Espanyol karşısına çıkacak 20 kişilik kadroyu belirledi.

Yeni Şafak
16:53 - 5/01/2016 Salı
Güncelleme: 15:06 - 5/01/2016 Salı
AA

Teknik direktör Luis Enrique, sezon başında kadroya katılan ancak transfer yasağı nedeniyle 6 ay yararlanamadığı Arda Turan ve Aleix Vidal'i kadroya dahil etti.



Barcelona'da Lionel Messi, Neymar, Luis Suarez, Andres Iniesta gibi yıldız futbolcularla oynayacak Arda, 7 numaralı formayı taşıyacak.



Geçen temmuz ayında, 34 milyon euro ve tutturulacak hedeflere göre 7 milyon avroluk opsiyonla Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olan 28 yaşındaki futbolcu, FIFA'nın Barcelona'ya verdiği ceza sebebiyle şimdiye kadar yeni takımında forma giyemedi.



Milli futbolcu, Barcelona'da antrenmana çıktığı geçen 6 aylık sürede sadece A Milli Futbol Takımı ile 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki 4 resmi müsabakanın yanı sıra 2 de özel karşılaşmada oynama fırsatı buldu.



Mücadele 21.30'da

Son olarak ligde golsüz berabere kalan Barcelona ile Espanyol arasında Camp Nou'da oynanacak İspanya Kral Kupası son 16 turu ilk maçı, yarın TSİ 21.30'da başlayacak. Kral Kupası'nda yarın ayrıca, Athletic Bilbao-Villarreal, Mirandes-Deportivo, Valencia-Granada, Real Betis-Sevilla, Rayo Vallecano-Atletico Madrid ve 7 Ocak Perşembe günü Cadiz-Celta, Eibar-Las Palmas maçları oynanacak. Son 16 turunda rövanş maçları ise 12-13-14 Ocak tarihlerinde yapılacak.


#barcelona
#luis enrique
#ispanya kral kupası
#arda turan
8 yıl önce