|

Arda Turan Galatasaray'dan başka bir takımda oynamak istemiyor

Başakşehir ile sözleşmesini fesheden Arda Turan'ın hangi takım transfer olacağı merak konusu. Milli futbolcunun Galatasaray'a dönmesi beklenirken Beşiktaş ile ilgili de iddialar basında yer buldu. Ancak 32 yaşındaki futbolcu, menajeri aracılığıyla Galatasaray'dan başka bir takımda oynamak istemediğini net bir şekilde dile getirdi.

21:37 - 7/01/2020 Salı
Güncelleme: 22:53 - 7/01/2020 Salı
Yeni Şafak
Arda Turan
Arda Turan

Arda Turan'ın transferi gündemin birinci sırasına yerleşti. Tecrübeli oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Başakşehir'den ayrıldıktan sonra kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediğini söyledi.

Tüm futbol kamuoyunda Galatasaray'a geri döneceği konuşulan oyuncunun Beşiktaş ile de görüştüğü iddia edildi. Ancak oyuncunun menajeri Ahmet Bulut'un sarı kırmızılılardan haber beklediği aktarıldı.

Türkiye'de Galatasaray dışında hiçbir takımda oynamayacağını net bir şekilde menajerine ileten Arda Turan'ın eski kulübünün kendisini istememesi halinde yurt dışında bir takıma transfer olmak için görüşmeler yapacağı belirtildi.

  • Hatırlanacağı üzere Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Arda Turan'ın transferi gündemimizde yok" demişti. Teknik direktör Fatih Terim ise "Ben olsam o cümleyi kurmazdım" diyerek Arda Turan'ı isteyebileceğini işaret etmişti.



#Arda Turan
#Galatasaray
#Başakşehir
4 yıl önce