|

Arda Turan sahneye çıkıyor

Arda Turan, Barcelona'ya; Barcelona da Arda Turan'a kavuşuyor.... Katalan ekibinin transfer cezasının sona ermesiyle birlikte 28 yaşındaki yıldız, 6 aylık aranın ardından bugün kupadaki Espanyol maçında yeni takımıyla sahada olacak.

Yeni Şafak ve
06:00 - 6/01/2016 Çarşamba
Güncelleme: 06:19 - 6/01/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Galatasaray'da yetiştikten sonra 2011'de İspanya'ya transfer olan ve Atletico Madrid formasıyla 4 sezonda lig şampiyonluğu, Kral Kupası, İspanya Süper Kupası, Avrupa Süper Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'ni kazanan Arda Turan, bugün kariyerinde yeni bir sayfa açacak. Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olarak 2015'in en sükseli transferine imza atan milli yıldız, 6 ay süren forma hasretini bugün bitiriyor. 28 yaşındaki futbolcumuz, transfer yasağı sona eren Barcelona'nın İspanya Kral Kupası son 16 turu ilk maçında Espanyol ile bugün saat 21.30'da oynayacağı maçta ilk kez forma giyecek. Barcelona'da Messi, Neymar, Suarez, Iniesta gibi yıldız futbolcularla birlikte oynayacak Arda, 7 numaralı formayı taşıyacak.



BARÇA'DAN 77 TRANSFER


Barcelona, FIFA'nın transfer yasağının kalkmasıyla 77 transfer birden yaptı. İspanyol devi, A takımına Arda Turan ve Aleix Vidal'i alırken, çeşitli altyapı gruplarındaki takımları için 75 futbolcuyu bünyesine kattı.



#Arda Turan
#Barcelona
#Espanyol
8 yıl önce