|

Arda Turan'a ilk tebrik telefonu Galatasaray'ın yıldızından geldi

Arda Turan'ın Galatasaray'a transfer olması sosyal medyanın en çok konuşulan konusu haline geldi. Milli futbolcunun geri dönüşü sarı kırmızılı taraftarların çoğunluğu açısından olumlu bakılırken takım içerisinde de Arda Turan'ın gelişi sevinçle karşılandı.

16:46 - 5/08/2020 Çarşamba
Güncelleme: 17:23 - 5/08/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Arda Turan, son olarak Başakşehir forması giymişti.
Arda Turan, son olarak Başakşehir forması giymişti.

Galatasaray'da Arda Turan mutluluğu yaşanıyor. Sarı kırmızılıların eski oyuncusunu kadrosuna katması sosyal medyanın birinci gündem maddesi oldu. Yuvasına dönen milli futbolcuyu tebrik eden ilk isim ise Galatasaray'ın yıldızı Radamel Falcao oldu.

Sarı kırmızılılara transfer sürecinde de Arda Turan ile görüşen ve bilgiler alan Falcao, İstanbul'a geldikten sonra da Kolombiyalı yıldızla bir aradaydı. Atletico Madrid'de takım arkadaşı olan Arda Turan'ın Galatasaray'a dönüşüne oldukça sevinen golcü futbolcu, milli futbolcuya başarılar diledi.

  • Öte yandan uzun süredir Galatasaray'dan ayrılacağı yönünde haberler çıkan Radamel Falcao, menajeriyle birlikte sarı kırmızılı kulüple masaya oturacak. Kolombiyalı futbolcunun yeni doğacak çocuğu sebebiyle İstanbul'da kalmak istediği ve sözleşmesinde indirime gitmesi bekleniyor.




#Galatasaray
#Arda Turan
#Radamel Falcao
4 yıl önce