|

Arda Turan'ın ardından Burak Yılmaz'dan şok çıkış

Arda Turan uçakta yaşanan olaydan sonra, Milli Takımı bırakma kararı almıştı. Bu kararın ardından Burak Yılmaz'ın da Milli Takım kariyerini sonlandıracağını söylediği ancak Arda'nın Burak'ı vazgeçirdiği iddia edildi.

Yeni Şafak
10:12 - 9/06/2017 Cuma
Güncelleme: 10:26 - 9/06/2017 Cuma
Diğer
Arda Turan ve Burak Yılmaz gol sevinci yaşarken.
Arda Turan ve Burak Yılmaz gol sevinci yaşarken.

Milli takım uçağında, gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran Arda Turan, olay sonrası düzenlediği basın toplantısında Milli Takımı bırakma kararı almıştı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Arda'nın Milli Takımı bırakma kararı takımı da şoke etti. A Milli Takım forması ile çıktığı 49 maçta tam 22 gole imza atan Burak Yılmaz, bu yaşananların ardından flaş bir karar verdi. Basın toplantısı sonrası Arda Turan, Slovenya'da takım otelinden ayrılmadan önce arkadaşları ile bir araya geldi.

"Ben de bırakıyorum dedi"

İddialara göre Burak Yılmaz sürpriz burada bir çıkış yaptı. Duygusal yoğunlukla birlikte golcü oyuncu, "Ben de bırakacağım. Sen böyle bir karar aldıysan ben de Milli Takımı bırakıyorum" dedi. Ancak Arda Turan, buna engel oldu ve Burak ile konuştu. Arda, yakın dostu olan Burak'a, "Hayır, benim yaşadığım konu ayrı ve beni bağlar. Bu milli dava ve milli forma. Senden dostun olarak rica ediyorum asla böyle bir şey yapma" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz da duygusal yoğunlukla yaptığı bu çıkışın ardından Arda ile konuştuktan sonra "Haklısın" diyerek bu kararından vazgeçti.


#Burak Yılmaz
#Arda Turan
7 yıl önce