|

Arda’sız Barça rekor peşinde

Barcelona, İspanya Kral Kupası yarı finalinde 7-0'ın rövanşında deplasmanda Valencia ile karşılaşacak. Katalan ekibi karşılaşmayı kaybetmemesi durumunda Guardiola yönetiminde elde ettikleri en uzun yenilmezlik serisi rekorunu geliştirmiş olacak.

Yeni Şafak
13:05 - 10/02/2016 Çarşamba
Güncelleme: 13:14 - 10/02/2016 Çarşamba
Diğer

Katalan ekibi, Kral Kupası yarı final rövanş maçında Mestella stadyumu'nda bu akşam saat 22.00'de Valencia ile karşılaşacak.


İlk maçta 7-0'lık bir galibiyet alan Barça Valencia'daki maça yıldız isimlerinden yoksun çıkacak. Son oynadığı 28 maçta kaybetmeyen Luis Enrique'nin Barcelona'sı bu maçta da yenilmemesi durumunda 29 maçlık bir rekora ulaşacak. Barça daha önce 2010-11 sezonunda Pep Guardiona yönetiminde 28 maç üst üste kaybetmemişti.



Arda Turan kadroda yok

Finali garantilemiş gözüyle bakılan Barcelona'da Arda Turan, Lionel Messi, Neymar, Luis Suarez, Andres İniesta, Sergio Busquets, Jordi Alba, Javier Mascherano, Gerrard Pique, Dani Alves ve Claudio Bravo rövanş maçında forma giymeyecek.



Takımın as oyuncularından neredeyse kimsenin oynamayacağı Valencia deplasmanında 18 kişilik kadro ise; Ter Stegen, Masip, Aleix Vidal, Douglas, Bartra, Vermaelen, Mathieu, Adriano, Samper, Ivan Rakitic, Sergi Roberto, Gumbau, Kaptoum, Alena, Camara, Romera, Munir ve Sandro'dan oluşacak.








#Arda Turan
#barcelona
8 yıl önce