|

Arena'da şölen!

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur'unda Galatasaray, evinde Torku Konyaspor'u konuk etti. Birbirinden güzel gollerin atıldığı gecenin gülen tarafı, 4 golle galibiyete uzanan Galatasaray oldu.

19:20 - 12/02/2015 Perşembe
Güncelleme: 21:01 - 12/02/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur'unda Galatasaray, evinde Torku Konyaspor'u  TT Arena'da ağırladı. Birbirinden mükemmel gollerin gecesinde ev sahibi ekip Galatasaray, rakibini 4-1'lik skorla mağlup ederek adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu.


Galatasaray:
Sinan Bolat, Olcan, Koray, Chedjou, Tarık, Melo, Selçuk, Sneijder, Yasin, Bruma, Burak

Teknik direktör: 
Hamza Hamzaoğlu

Torku Konyaspor:
Mario, Mehmet, Selim, Elvis, Ali Turan, Mahlangu, Djalma, Mehmet Güven, Ali Çamdalı, Kenan, Marica

Teknik direktör:
Aykut Kocaman

Galatasaray 4 - 1 Torku Konyaspor


GOOOLLL!
 
10':
Maça iyi başlayan taraf olan ev sahibi ekip, Burak Yılmaz'ın golüyle öne geçiyor: 1-0.

GOOOLLL!
16':
Serbest vuruştan topu alan Sneijder, çok düzgün bir vuruş yapıyor, skor 2-0.

GOOOLLL!
20':
Konuk ekibin cevabı da aynı güzellikte oluyor. Frikik vuruşunu kullanan Ciprian Marica, ayağının içiyle mükemmel vuruyor ve farkı 1'e indiriyor: 2-1.

GOOOLLL!
34'
:Hızlı gelişen Galatasaray atağında Yasin, topla birlikte rakip ceza alanı yakınlarına kadar gitti ve pasını ceza yayı yakınlarındaki Bruma'ya verdi. Bruma topu kontrol edip hemen ceza alanı içi sağ çaprazındaki Sneijder'e oynadı. Sneijder önce rakibini şık bir çalımla ekarte etti ve ardından sol ayağıyla sol köşeye harika bir aşırtma vuruşu yaparak mükemmel bir gol daha attı.

GOOOLLL!
45': 
Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Burak Yılmaz'ın güzel ortasına uçarak kafa vuruşu yapan Olcan Adın farkı 3'e çıkardı ve bu golle ilk yarı sona erdi.

Maçın kalan bölümünde gol olmadı, ev sahibi ekip Galatasaray rakibini 4-1'lik skorla mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu.

#galatasaray
#torku konyaspor
#ziraat türkiye kupası
9 yıl önce