|

Armend Deumi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da

PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Kardemir Karabükspor''da oynayan Kamerunlu savunma oyuncusu Armend Deumi Tchani''yi 2 yıllığına renklerine kattı.

İha
00:00 - 9/07/2013 Salı
Güncelleme: 13:55 - 9/07/2013 Salı
Yeni Şafak
Armend Deumi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da
Armend Deumi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da

Yabancı oyuncu almama anlayışını bu sezon bozan ve ligde ses getirecek bir kadro kurmak isteyen mavi-beyazlı kulüp, ilk yabancı oyuncusunu Armand Deumi ile yaptı. Bir dönem Gaziantepspor''da da forma giyen tecrübeli oyuncu ile ön anlaşma yapan Mavi Beyazlı kulüp, bugün 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ünsal Göksen, ''Yabancı kontenjanı ilk çıktığında hakkımız iki taneydi ve her şeyin bir sınırlaması vardı o zaman o an ilk denememiz olmuştu, hatta Brezilya''dan bir oyuncu almıştık. Ama 6 ay devam etti. 6 ay sonra bizden ayrılmıştı. Ondan sonrada bir ilke kararı almıştık. Yabancı futbolcu almama konusunda. Ama bu yıl ilk yabancımız Deumi ile oldu. İnşallah Deumi bize hem Gaziantep''i tanıdığından hem eşinin Gaziantep''i çok sevdiğinden hem de kendinin futbol yönünden çok iyi olduğundan nokta transferi olarak ilk yabancı transferimizi yaptık. İki yabancı hakkımız daha var. O iki hakkımızı da yine nokta transfer olarak kullanmak istiyoruz. Bunun içinde çalışmalarımız devam ediyor. O iki transferimiz de sona yaklaşıldı. Birkaç gün içerisinde onları da noktalayacağız. 3 tane yabancı hakkımızı kullanmış olacağız'' dedi.

Tecrübeli oyuncu Armand Deumi Tchani ise "Gaziantep''te tekrar bulunmaktan gayet memnunum. Gaziantep''te tekrar güzel günler yaşamak istiyorum. İnşallah hep beraber başarılı bir dönem geçiririz. Karabük''te sözleşmem 3 yıldı o da bitti. Orada devam etme imkanım da vardı. Fakat Gaziantep Büyükşehir Belediyespor benimle ciddi bir şekilde ilgilendi. PTT 1. Ligi'nden başka kulüpler de vardı. Fakat, Gaziantep bildiğim bir yer, iyi günler geçirdiğim bir yer olduğu için burayı seçtim'' diye konuştu.

11 yıl önce