|

Arsenal'dan Mesut Özil kararı

Transfer döneminde adı Fenerbahçe ve MLS Ligi ekipleriyle anılan Mesut Özil için Arsenal kararını verdi. İngiliz ekibi, bu sezon toplamda 2 maçta forma giyen yıldız oyuncuyu devre arasında maaşının bir bölümünü karşılayarak kiralamak istiyor.

13:58 - 30/09/2019 Pazartesi
Güncelleme: 14:23 - 30/09/2019 Pazartesi
Diğer
Mesut Özil, bu sezon Arsenal forması ile 2 maçta toplam 142 dakika görev aldı.
Mesut Özil, bu sezon Arsenal forması ile 2 maçta toplam 142 dakika görev aldı.

Arsenal'da Mesut Özil bilmecesi devam ediyor. Kulübün en çok kazanan oyuncusu olmasına rağmen Teknik Direktör Unai Emery'nin kadroda düşünmediği 30 yaşındaki yıldız oyuncu ile devre arasında yolların ayrılması planlanıyor.

Daily Mirror'da yer alan habere göre, Arsenal yönetimi haftalık 350 bin sterlinlik maaşıyla Premier Lig'in en çok kazanan ismi konumundaki Mesut Özil'i maaşının bir kısmını da karşılayarak devre arasında kiralamak istiyor. Haberde ayrıca transfer döneminde Fenerbahçe'nin de Mesut Özil ile ilgilendiği belirtildi.

  • 30 yaşındaki milli oyuncu Mesut Özil 2013 yılında 47 milyon euro karşılığında Real Madrid'ten Arsenal'a transfer olmuştu. Geçtiğimiz sezon 35 karşılaşmaya çıkan Özil, 6 gol 3 asist ile oynamıştı.
Londra'da saldırıya uğradı

Arsenal’in Alman asılı Türk yıldızı Mesut Özil ve takım arkadaşı Sead Kolasinac, geçtiğimiz Temmuz ayında Londra’da saldırıya uğramıştı. Özil ve Kolasinac arabayla giderken yanlarına yaklaşan motosikletli kişiler ellerindeki bıçaklarla yıldız oyunculara saldırmış ve gasp etmeye çalışmıştı.

#mesut özil
#arsenal
#fenerbahçe
5 yıl önce