|

Arsenal'de Alexis Sanchez krizi büyüyor

Premier Lig'de oynanan Liverpool-Arsenal mücadelesine yedek başlayan Alexis Sanchez'in, Arsene Wenger'in açıkladığı gibi 'taktiksel bir karar' neticesinde değil takım arkadaşlarıyla antrenmanda tartıştığı için yedek kaldığı öğrenildi.

Yeni Şafak
12:37 - 6/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 13:03 - 6/03/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Alexis Sanchez bu sezon ligde 26 maçta 17 gole imza attı.
Alexis Sanchez bu sezon ligde 26 maçta 17 gole imza attı.

Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Alexis Sanchez, Liverpool'la oynanan ve 3-1 Arsenal'in mağlubiyetiyle sona eren mücadelenin ilk yarısında yedek kalmıştı.



Alınan mağlubiyetin ardından eleştirilerin odak noktası haline gelen Fransız teknik adam Arsene Wenger, Alexis Sanchez'i yedek bırakmasının tamamen taktiksel bir karar olduğunu açıklamıştı.



Takım arkadaşlarıyla antrenmanda tartıştı

İngiliz basınında yer alan haberlere göre olayın perde arkasında Arsenal'in 15 Şubat'ta Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e karşı alınan 5-1'lik mağlubiyetin olduğu iddia edildi. Maç sonrası Allianz Arena'da takım arkadaşlarını herkesin önünde azarlayan Alexis Sanchez iddialara göre bu tavrını soyunma odasında da sürdürdü.



Geçtiğimiz hafta Liverpool maçına hazırlık antrenmanına çıkan İngiliz ekibinde kızgın takım arkadaşlarıyla bir kez daha tartışan Şilili oyuncu antrenmanı yarıda bıraktı ve Liverpool maçına ilk 11'de başlayamadı.



Bardağı taşıran son damla oldu

Liverpool mücadelesinin ilk yarısında takımı gerideyken yedek kulübesinde gülen Alexis Sanchez'in takımdan iyice koptuğu ve sezon sonunda takımdan ayrılacağı öne sürüldü.



Şilili oyuncuyla ilgilenen takımlar arasında PSG ve Juventus'un olduğu bildirildi.


















#Alexis Sanchez
#Arsenal
7 yıl önce