|

Arsenal'e kiralık formülü teklif edildi

Beşiktaş, Faslı oyuncu Chamakh'ın transferi için İngiliz kulübüyle masa oturacak. Siyah-beyazlılar, yüksek bonservis bedeli nedeniyle Chamakh'ı kiralık olarak transfer etmek istiyor

00:00 - 30/07/2012 Pazartesi
Güncelleme: 02:56 - 30/07/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
Arsenal'e kiralık formülü teklif edildi
Arsenal'e kiralık formülü teklif edildi


Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba'nın isteği doğrultusunda transfer çalışmaları sürerken bu hafta içinde gündemdeki oyuncular için kulüpleriyle masaya oturulacak. Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran bugün transfer çalışmaları için Hollandaya gidiyor. Kıran, forvet adayları arasında yer alan Faslı Chamakh transferi için ilk olarak Arsenal'le masaya oturacak. Yüksek bonservis bedeli yüzünden Faslı futbolcuyu transfer etmekte zorlanan Beşiktaş yönetiminin kiralık formülünü gündeme getirdiği öğrenildi. Arsenal kulübü Chamakh'ın kiralanmasını kabul ederse transfer gerçekleşecek.

ALTERNATİF İKECHUKWU UCHE

Chamakh'ın transferinde sorun çıkması halinde ise Villarreal'de oynayan İkechukwu Uche için girişimlere başlanacak. Siyah-beyazlılar, Villarreal'in 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığı transfer ettiği Nijeryalı futbolcuyu hiç para ödemeden transfer etmek istiyor. İspanyol ekibi ise Uche için 3 milyon Euro bonservis ücreti istiyor.


Orman'dan yaşayan en eski başkana ziyaret

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün yaşayan en eski başkanı Talat Asal'ı tedavi gördüğü hastenede ziyaret etti. Başkan Fikret Orman, 1968-1970 yılları arasında Beşiktaş Kulübü Başkanlığı ve bir dönem de Spor Bakanlığı yapan, aynı zamanda yaşayan en eski Beşiktaş Kulübü Başkanı olan Talat Asal'ı tedavi gördüğü Bayındır Hastanesi'nde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Talat Asal da başkan Fikret Orman'ın ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu ifade etti.



12 yıl önce