|

Asıl hedef Kanoute

Sevillalı Romaric için İspanya'ya çıkarma yapacak olan Trabzonspor Başkanı'nın gönlünde asıl yatanın 33 yaşındaki golcü olduğu öğrenildi

Kamil Anahar
00:00 - 7/06/2011 الثلاثاء
Güncelleme: 00:27 - 7/06/2011 الثلاثاء
Yeni Şafak
Asıl hedef Kanoute
Asıl hedef Kanoute

Sevilla'dan Zokora ile yabancı transferinde perdeyi açan, ardından Brezilyalı genç futbolcu Henrique ile anlaşmayan varan Trabzonspor'da başkan Sadri Şener, iki yıldız isim için İspanya'ya gitmeye hazırlanıyor. Romaric'i transfer etmek için temaslar kuracak Şener'in asıl hedefinin 33 yaşındaki yıldız Frederik Kanoute olduğu öğrenildi. Fransız basınında yer alan haberlerde göre 6 sezondur Sevilla formasını giyen golcü oyuncunun takımdan ayrılmayı istediği ve Trabzonspor ile görüşme halinde olduğu vurgulandı. Kanoute'yle ayrıca Al Saad kulübünün de yakından ilgilendiği ancak Sevilla kulübüyle iyi ilişkileri bulunan Başkan Sadri Şener'in bu transferi sonlandırmaya çok yakın olduğu belirtildi. Eski takım arkadaşı Zokora'nın, Trabzonspor'a transfer olduktan sonra gördüğü yakın ilgiden de haberdar olan Kanoute'nin, Müslüman bir ülke oluşu nedeniyle Türkiye'ye gelmeyi çok istediği ifade edildi.

PAWELL REKABETE HAZIR

Trabzonspor'da geçen sezon devre arasında transfer edilen Pawel Brozek, Polonya basınına takımının transfer çalışmalarını değerlendirdi. Golcü oyuncu, “Tabi ki her mevkide alternatif olacaktır. Önemli olan kendinize güvenmeniz. Ben de bu güven fazlasıyla var” dedi.



Zokora İstanbul'da

Trabzonspor'un Sevilla'dan transferi Didier Zokora, dün akşam İstanbul'a geldi. Vizesi olmaması nedeniyle pasaportta bir süre bekleyen Zokora, bu sorunun çözülmesiyle Atatürk Havalimanı'nı dolduran coşkulu taraftarın karşısına çıktı. Dün sağlık kontrolünden geçen Zokora, bugün Trabzon'da resmi sözleşmeye imza atacak. Fildişili oyuncu, İstanbul'a gelişi sırasında Trabzonsporlu taraftarlara canlı yayın yaptı. Zokora, Twitter'a “Geliyorum”, "Bize her yer Trabzon” gibi mesajlar yazdı.


٪d سنوات قبل