|

Asla şampiyonuz demem

F.Bahçe Teknik Direktörü, Beşiktaş ve Trabzon''un açık puan farkına rağmen kaybettikleri şampiyonlukları hatırlattı; bunları söylerken Mancini''nin ''Asla asla demem'' ifadesine de dokundurdu

.
00:00 - 29/11/2013 Cuma
Güncelleme: 00:34 - 29/11/2013 Cuma
Yeni Şafak
Asla şampiyonuz demem
Asla şampiyonuz demem

Fenerbahçe''de geleneksel hale gelen önemli maçlar öncesi yenilen yemek, bu kez Tuzla''da düzenlendi. Moral yemeğinde konuşan sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Ersun Yanal, takımın sezon sonuna kadar aynı performansı göstereceğini, asla düşüş olmayacağını söyledi. Matematiksel olarak şampiyonluğu garantilemeden asla şampiyonluk kelimesini kullanmayacağını belirten tecrübeli teknik adam, ''Daha önceki yıllarda Lucescu döneminde Beşiktaş 11 puan öndeydi. Samsunspor maçıyla çöküş başladı, şampiyonluğu kaybetti. Trabzonspor da 9 puan farktan şampiyonluğu kaybetti. Galatasaray 9 puan geriden gelip şampiyon oldu. O yüzden şampiyonluğu garantilemeden asla şampiyonuz demem'' ifadelerini kullandı.

Önemli olan skor değil kazanmak

Cristian Baroni, Beşiktaş maçı öncesinde FB TV''ye yaptığı açıklamada ''Derbide en önemli olan şey skor değil, kazanmamız'' dedi. Takımın genel anlamda motivasyonunun yüksek olduğunu dile getiren Cristian, ''Antrenmanlarda mutluyuz. Takımın morali yüksek ve neşemiz de yerinde. Onlar da en az bizim kadar hazırlanıyorlar. Taraftarımızın desteği bizim için bir avantaj. Karşımızda güçlü bir ekip olacak, skorun pek bir önemi yok'' şeklinde konuştu.

Biz bir takımız

Yemekte günün en neşeli ismi Raul Meireles''ti. Takım elbisesinin altına giydiği yeşil ayakkabılarıyla dikkat çeken Portekizli, futbolculardan ayrı masada yiyen teknik heyetin yanına gelerek ''Biz bir takımız'' diye takıldı.

Meydan okumak güzeldir! Kazanacağız

F.Bahçe kalecisi Volkan Demirel, takım olarak Beşiktaş derbisini kazanmaya odaklandıklarını belirterek, Sivok''un F.Bahçe''yi yenecekleri yönündeki açıklamalarına da cevap verdi. Volkan, mütevazi ve iddialıydı: ''Futbolda bu tarz meydan okumalar güzelliktir. Nasıl biz kazanmak istiyorsak, her takım sahaya çıkarken kazanmak için çıkar. Yine kazanan taraf olacağız.''


10 yıl önce