|

Aslan marşa basıyor!

Sarı-Kırmızılılar UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında İstanbul'da, Sırbistan temsilcisi OFK Belgrad ile karşılaşacak.

00:00 - 29/07/2010 Perşembe
Güncelleme: 10:41 - 29/07/2010 Perşembe
Yeni Şafak
Aslan marşa basıyor!
Aslan marşa basıyor!

Ve Galatasaray sezonun ilk resmi maçında, Avrupaü arenasında OFK Belgrad'ın karşısına çıkıyor. Hazırlık maçlarında başarılı sonuçlar alan ancak Almanya'da düzenlenen Dostluk Kupası maçında ezeli rakibi Fenerbahçe'ye yenilerek morali bozulan Aslan, sezonun ilk resmi maçında rövanş için avantajlı bir skor elde etmek için Ali Sami Yen'in çimlerine ayak basacak.


RİJKAARD'IN PLANI HAZIR!

OFK Belgrad maçının taktiğini hazırlayan Frank Rijkaard, kadrosundaki yabancı oyunculardan sadece yeni transfer Lorik Cana'yı ilk 11'de oynatmayı düşünürken, takım kaptanı Arda Turan'a ise yine özel görevler verdi. 10 numaralı oyuncusundan Belgrad karşısında oyun kurucu misyonunun üstlenmesini ve sık sık forvete yardım etmesini isteyen Rijkaard, sol kanatta Serdar Özkan'ı, sağ kanatta ise Sabri Sarıoğlu'nu kullanmayı planlıyor.


BAROS YOK, MEHMET VAR

Arda'nın yön vereceği ataklarda ileride gollük vuruşları ise yeni transferlerden Mehmet Batdal yapacak. Milan Baros'un sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceği maçta Batdal'ı tek santrfor olarak sahaya sürecek olan Hollandalı çalıştırıcı, takımını sahaya 4-3-3 düzeni ile çıkaracak. Futbolcularından basit oyun ve gole gidecek pasları çabuk yapmalarını isteyen ünlü teknik adam, bu konuda Arda'ya güveniyor. Sakatlanan Gökhan ise kadrodan çıkartıldı.


GALATASARAY - OFI BELGRAD

STAT
: Ali Sami Yen
SAAT
: 21.00
HAKEMLER
: Nicolai Vollquartz, Torben Jensen, Jakob Bille (Danimarka)

GALATASARAY
: Ufuk, Ali, Servet, Neill, Hakan, Sabri, Cana, Barış, Arda, Serdar, Mehmet

TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard


OFK BELGRAD
: Saranov, Planic, Caue, Mijatovic, Nikolic, Lazarevski, Trivunovic, Zeravica, Simic, Milic, İnjac
TEKNİK DİREKTÖR
: Dejan Djurdjevic
14 yıl önce