|

Aslan, Nantes'ı yer

Bu akşam grup liderliği için Nantes karşısına çıkacak olan Galatasaray, deplasman fobisini de yenmek istiyor. Norveçli Tom Henning Ovrebo'nun yöneteceği ve saat 21.45'de başlayacak maç STAR'dan yayınlanacak.

Yeni Şafak
00:00 - 26/09/2001 Çarşamba
Güncelleme: 19:06 - 15/12/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Dün sabah Fransa'ya giden Galatasaray, bu akşamki maçta Nantes'ı yenerek Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda liderliğe yükselmek istiyor. Bugüne kadar deplasmanda oynadığı 8 maçın 6'sını kaybedip, 2'sinde berabere kalan Sarı-kırmızılı takımda futbolcular dış sahada yaşadıkları şanssızlığı bu maçta kıracaklarını söylediler. Takımla birlikte Fransa'ya giden başkan Mehmet Cansun ise "Fransa'dan başımız dik olarak puan ya da puanlarla döneceğiz" dedi.



Lucescu önce durduracak


Teknik direktör Mircea Lucescu, Nantes'ın süratli oyununu durdurmaya çalışacaklarını söyledi. Dün akşam yapılan idman öncesi basın açıklaması yapan Rumen hoca, genç ve hızlı futbol oynayan bir takıma karşı mücadele edeceklerini belirterek "Bu akşam ölüm-kalım maçına çıkacağız. Herşey çok zor, herkesin bütüngücünü ortaya koyması gerekiyor" dedi. Lucescu, Sergen'i de yarım devre kullanacağını açıkladı.



#Mircea Lucescu
#Galatasaray
#Nantes
#UEFA Şampiyonlar Ligi
23 yıl önce