|

Aslan’da kadro operasyonu

Yaklaşık üç günde bir maça çıkan Galatasaray’da yorgunluk belirtileri oluştu. Teknik heyet, Gençlerbirliği maçında belirli değişikliklere gidecek. Nagatomo, Mariano, Falcao ve Babel’e kulübe yolu göründü

Umut Yılmaz
04:00 - 4/10/2019 Cuma
Güncelleme: 11:30 - 4/10/2019 Cuma
Yeni Şafak
Sarı-kırmızılıların Paris Saint-Germain takımıyla oynadığı maçta sahaya çıktığı ilk 11
Sarı-kırmızılıların Paris Saint-Germain takımıyla oynadığı maçta sahaya çıktığı ilk 11

Şampiyonlar Ligi’nde Paris Saint-Germain’e yenilen Galatasaray, yaptığı bir günlük iznin ardından Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Bu sezon çıktığı 6 lig maçının 4’ünde puan kaybı yaşayan Galatasaray’ın daha fazla puan kaybına tahammülü yok. Yaklaşık üç günde bir maça çıkan sarı-kırmızılı takım da futbolcuların yorgunluk seviyeleri yükselmiş durumda. Bu sebeple teknik heyet, Gençlerbirliği karşılaşmasında kadrosunda belirli değişikliklere gidebilir.

Özellikle, bu sezon tüm maçlarda forma giyen Yuto Nagatomo ile sadece bir maçta dinlenme şansı bulabilen Mariano’nun yerine Ömer Bayram ile Şener Özbayraklı forma giyebilir. Bu isimler dışında Radamel Falcao, Babel gibi isimler de Gençlerbirliği karşılaşmasında dinlendirilebilir. Bu sebeple teknik heyet, Andone, Emre Mor, Adem Büyük gibi yedek kulübesinde forma fırsatı bekleyen futbolcularına “Hazır olun” mesajı verdi.

  • Mircea Lucescu’da G.Saray pişmanlığı
  • Teknik direktör Mircea Lucescu, Romanya’da katıldığı bir televizyon programında Galatasaray’a gitmediği için pişman olduğunu söyledi. Rumen teknik adam, Türk Milli takımında göreve gelmeden önce Galatasaray Başkanı ile görüştüğünü fakat teklifi reddettiğini, ancak bundan pişman olduğunu söyledi.
#Galatasaray
#Gençlerbirliği
#Nagatomo
#Mariano
#Falcao ve Babel
5 yıl önce