|

Aslan'da sakatlıklar can sıkıyor

Galatasaray, Başakşehir maçında son 10 dakikada 2 puanı yitirmenin şokunu henüz atamazken Kasımpaşa maçı öncesinde de önemli eksikler yüzünden sıkıntı yaşıyor.

Yeni Şafak
17:01 - 16/03/2015 Pazartesi
Güncelleme: 17:25 - 16/03/2015 Pazartesi
AA

Savunmanın lideri Chedjou'nun maç sonu Başakşehir'in yardımcı antrenörü Erol Bulut ile kavga etmesi sonrasında ceza alması büyük olasılık görülürken, art arda sakatlık haberleri de gelmeye başladı.


Ceza alması muhtemel Chedjou'nun yanısıra Semih'in sakatlığının sürüyor olması da sarı kırmızılı savunma sıkıntısını yine had safhaya çıkarmış durumda. Semih'in sakatlığının ancak 15 gün içerisinde düzelebileceği, Başakşehir maçında iki golü de bariz savunma hatası ile yiyen sarı kırmızılı ekibin savunma sıkıntısı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun en büyük sorunu olarak görülüyor.


Başakşehir maçında oyunda kaldığı sürece sarı kırmızılı ekibin en iyileri arasında olan Sabri Sarıoğlu'nun sol üst adalesindeki sakatlığının Kasımpaşa maçına kadar düzelmesinin mümkün olmadığı bildirildi. Böylece sarı kırmızılı ekibin savunmasının 3 temel direği yer almazken, teknik direktör değişikliğine giden Kasımpaşa karşısında zorlu bir 90 dakika Galatasaray'ı bekliyor

#Galatasaray
#Chedjou
#Başakşehir
#Kasımpaşa
#sakatlıklar
9 yıl önce