|

Aslan’da transfer çıkmazı

Yeni sezon öncesi kadrosunu takviye etmek isteyen ancak UEFA Finansal Fair-Play uygulamaları nedeniyle oyuncu satmadan, transfer yapamayan sarı-kırmızılılar çıkmaz yaşıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/08/2018 Thursday
Güncelleme: 05:25 - 2/08/2018 Thursday
Yeni Şafak
Jason Denayer
Jason Denayer

Oyuncu almak için satmak durumunda olan sarı-kırmızılılarda, kadrodaki oyunculara yeterli düzeyde teklif gelmemesinin yanı sıra krilanmak istenen oyuncuların kulüplerinin buna yanaşmaması da somut adımlar atılmasını engelliyor. Stoper için kadroya katılması planlanan ve geçen sezon kiralık olarak takımın bünyesinde yer alan Jason Denayer konusunda kulübü Manchester City kiralamaya yanaşmayınca geri adım atılmak durumunda kalındı. Bu arada Denayer’i, Championship ekibi Leeds United’ın başına gelen Marcelo Bielsa’nın istediği belirtildi. Sarı-kırmızılılar, transfer listesinde yer alan Ajax’ın genç santrforu Kasper Dolberg konusunda da aradığını bulamadı. 20 yaşındaki Danimarkalı oyuncu, Hollanda basınına verdiği röportajda, “Ajax’tan ayrılmayacağım. Kalmak ve mücadele etmek istiyorum. Transfer söylentileriyle ilgilenmiyorum. Taraftarlarımız için yeniden goller atmak istiyorum’’ ifadelerini kullandı. Danimarka futbolunun son dönemde yetiştirdiği en dikkat çeken isimlerden olan Kasper Dolberg, bugüne kadar Ajax formasıyla Eredivisie’de çıktığı 52 maçta 22 gole imza attı.

Malikcan G.Saray’da

G.Saray, TFF 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep FK’den 2000 doğumlu Mirza Cihan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 18 yaşındaki futbolcu Gaziantep ekibi ile geçen sezon TFF 1. Lig’de 1 maça çıktı. İlk olarak U17 Milli Takımı’nda dikkat çeken Malikcan, Alman ekibi Karlsruhe kadrosunda yer alıyordu.

#Galatasaray
#Süper Lig
6 years ago