|

ASLANIM ASLAN

Mondragon'un penaltı kurtardığı karşılaşmada Galatasaray'ı 1-0 yenilgiden Ümit Karan kurtardı. Sarı-Kırmızılı takımı galibiyete ve tura Hasan Şaş, Arif ve Serkan taşıdı. Cimbom'un 3. ön elemedeki rakibi ise 0-0 biten ilk maçın rövanşında deplasmanda Brann Bergen'le 1-1 berabere kalan Bulgaristan'ın Levski Sofya takımı oldu.

z
00:00 - 2/08/2001 Perşembe
Güncelleme: 15:39 - 27/05/2014 Salı
Yeni Şafak
ASLANIM ASLAN
ASLANIM ASLAN

Galatasaray, İstanbul'da 2-0 yendiği Vllaznia'yı Arnavutluk'ta oynadığı rövanş maçında da 4-1 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turuna çıkmayı başardı. İlk yarının 33. dakikasında Mondragon'un kısa düşen şutunda topla buluşan Sinani, Vllaznia'yı öne geçiren golü attı. Yediği gole kadar tutuk oynayan Sarı-kırmızılı takım bu dakikadan sonra oyunda ağırlığını hissettirdi ve 38. dakikada Ümit Karan'ın golüyle devreyi 1-1 berabere kapattı.

Forvet şaha kalktı

Cimbom, 40. dakikada Dibra'nın kırmızı kart görmesiyle ikinci yarıya 10 kişi başlayan Arnavut rakibi karşısında 48. dakikada Hasan Şaş'ın attığı golle öne geçti: 2-1. Mondragon, 62. dakikada Duro'nun penaltısını kurtarınca ilk goldeki hatasını affettirdi. Bu moralle üstünlüğünü hissettiren Sarı-kırmızılılar Arif ve Serkan'ın ardarda attığı gollerle Vllaznia'yı 4-1 mağlup etti. Bu arada Hakan sakatlanınca üç oyuncu değiştiren G.Saray son 10 dakikayı bir kişi eksik oynadı. Cimbom'un 3. ön elemedeki rakibi ise 0-0'ın rövanşında deplasmanda Brann Bergen'le 1-1 berabere kalan Bulgar ekibi Levski Sofya oldu.

Mario Jardel bavul topladı

HAFTALARDIR transferi yılan hikayesine dönen G.Saray'ın Brezilyalı golcüsü Mario Jardel uzun süren görüşmelerin ardından ikna edildi. 5'i peşin 8 milyon dolar+Chainho, R. Costa ve Aleintchev karşılığında Porto kulübüne transferi gerçekleştirilen Jardel bu sabah saat 5'te Portekiz'e giderek cuma günü yeni takımıyla resmi sözleşmeye imza atacak..

BREZİLYALI golcünün imzasının ardından harekete geçecek olan Sarı-kırmızılı yönetim Porto'dan alacağı üç futbolcuyu yıldırım hızıyla İstanbul'a getirerek imza attıracak. Öte yandan İtalyan La Gazzetta dello Sport gazetesi, G.Saray'ın Milan'da oynayan Hırvat Zvonimir Boban'ı istediğini yazdı. Gazete, iki kulübün anlaştığını futbolcunun ikna edilmeye çalışıldığını yazdı.

23 yıl önce