|

Aslan’ın gözü Belhanda’da

Galatasaray yönetimi, Suudi Arabistan’ın Al Hilal ve Al Ittihad takımlarından teklifler alan Younes Belhanda’nın bonservisini 10 milyon Euro olarak belirledi.

Umut Yılmaz
04:00 - 21/05/2020 Perşembe
Güncelleme: 01:11 - 21/05/2020 Perşembe
Yeni Şafak
Younes Belhanda
Younes Belhanda

Koronavirüs salgını sonrasında tüm kulüpler ekonomik sıkıntılar yaşarken, Galatasaray mali olarak rahatlamanın hesaplarını yapıyor. Gelecek sezon takımda büyük değişikliklere gidecek olan sarı-kırmızılıların gözü futbolcu satışından gelecek bonservis gelirlerinde. Galatasaray’ın Faslı oyuncusu Younes Belhanda’nın menajeri William D’Avila, Faslı oyuncu ile ilgilenen kulüplerin olduğunu açıkladı. Belhanda’ya Suudi Arabistan takımlarının ilgisi olduğunu belirten D’avila, “Al Hilal ve Al Ittihad transferi bitirmek istiyor” dedi. Galatasaray yönetimi, Younes Belhanda’nın bonservis bedelini 10 milyon Euro olarak belirlerken, kulüplerden gelecek resmi teklifleri bekliyor.

Cengiz’e torun morali
  • Arka arkaya 2 büyük ameliyat geçiren G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz’in kaldığı hastanede dün torunu dünyaya geldi. Sarper-Pelin Cengiz çiftinin ’Mila’ ismini verdikleri kızları, Başkan Cengiz’e moral oldu. Mila, koronavirüs tedbirleri kapsamında ayrı olarak tutulsa da, Başkan Mustafa Cengiz kısa süreli olsa olarak torununu görme şansını buldu.
#Younes Belhanda
#Mustafa Cengiz
#Galatasaray
4 yıl önce