|

Aslan’ın hedefi Bastien

İtalyan basını, gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray’ın, Chievo’nun 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Samuel Bastien’i istediğini belirtti. Transferin, 5 milyon Euro karşılığında sonlanmasının beklendiği ifade edildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/05/2018 Pazartesi
Güncelleme: 03:10 - 28/05/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Samuel Bastien
Samuel Bastien

Sezonu şampiyon bitiren Galatasaray’da önceki gün yapılan kongrede yeniden göreve seçilen Mustafa Cengiz ve yönetiminin gelecek sezonun transfer çalışmalarına hız vereceği kaydedildi.

Süper Lig, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi olmak üzere mücadele edeceği 3 kulvarda da başarı hedefleyen sarı-kırmızılıların, alternatifli bir listeye sahip olduğu ve kadroya katılması planlanan isimlerle temasların sıklaştırılacağı kaydedildi. Galatasaray’da takviye yapılması planlanan bölgelerden birinin de orta saha olduğu belirtilirken, İtalyan basınından flaş bir iddia gündeme geldi. Sarı-kırmızılı takımın, İtalya Serie A ekiplerinden Chievo’nun 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Samuel Bastien’i istediği öne sürüldü.

2019 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

İtalya’da yayın yapan ‘sportavellino’ internet sitesinin haberinde Chievo’nun 5 milyon Euro bonservis bedelinde satışına onay vereceği orta saha oyuncusunun gelecek sezon Galatasaray’a transfer olabileceği ve sarı-kırmızılıların transferi çok istediği yazıldı. Belçika doğumlu 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Samuel Bastien bu sezon İtalya Serie A ekiplerinden Chievo Verona ekibi ile çıktığı 22 karşılaşmada takımı adına 1 gollük performans sergiledi. Belçikalı genç oyuncu merkez orta saha pozisyonunda forma giyerken İtalyan ekibi ile 2019’a kadar sözleşmesi bulunuyor. Sarı-kırmızılı takımın, yaz dönemi transfer döneminin açılmasıyla temaslarını sıklaştırması bekleniyor.

#Galatasaray
#Chievo
#Samuel Bastien
6 yıl önce