|

Astana-Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki ikinci maçında yarın Kazakistan temsilcisi Astana'ya konuk olacak.

Yeni Şafak
10:46 - 29/09/2015 Salı
Güncelleme: 11:15 - 29/09/2015 Salı
IHA

Galatasaray deplasmanda Kazakistan temsilcisi Astana'nın konuğu olacak. Şampiyonlar Ligi'ne kötü bir başlangıç yapan Sarı-kırmızılılar, Astana'yı deplasmanda yenmek istiyor. Her iki takımın oynadığı maçlarda 0 puanı bulunuyor. Peki Astana-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz mi yayınlanacak?



Astana-Galasaray maçı yarın saat 19.00'da, Tivibu Spor kanalından yayınlanacak ve mücadele şifreli olarak ekranlara gelecek.






Galatasaray kafilesi Kazakistan'da

Sarı-kırmızılı takım, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında Astana ile oynayacağı maç için Kazakistan'a gitti.



Sarı-kırmızılı kafile dün Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Astana'ya hareket etti. Yaklaşık beş saat süren bir yolculuğun ardından kente ulaşan Galatasaray, daha sonra dinlenmek üzere kamp yapacağı otele geçti.



Galatasaray'ın Astana maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:


"Fernando Muslera, Eray İşcan, Cenk Gönen - Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Koray Günter, Tarık Çamdal, Sabri Sarıoğlu, Jason Denayer - Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Jose Rodriguez, Olcan Adın, Emre Çolak - Umut Bulut, Lukas Podolski, Sinan Gümüş."



Maçın hakemi Strömbergsson

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Astana ile oynayacağı karşılaşmayı İsveç hakem Martin Strömbergsson yönetecek.



Kazakistan'ın Astana kentindeki Astana Arena'da başlayacak müsabakayı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Martin Strömbergsson yönetecek. Daniel Gustavsson ve Joakim Flink'in yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Per Brogevik olacak.



#galatasaray
#astana
#şampiyonlar ligi
#hangi kanal
8 yıl önce