|

Atalay Babacan: Tudor'dan formayı alacağıma inanıyorum

Galatasaray'ın genç futbolcusu Atalay Babacan yaptığı açıklamada "17 Yaş Altı Dünya Kupası'nda iyi bir performans sergileyerek Galatasaray'a hazır olduğumu göstermek istiyorum. İlk hedefim sarı-kırmızılı formayı giymek" dedi.

Yeni Şafak
13:07 - 27/09/2017 Çarşamba
Güncelleme: 13:16 - 27/09/2017 Çarşamba
AA
Atalay Babacan, Galatasara U21 takımında forma giyiyor.
Atalay Babacan, Galatasara U21 takımında forma giyiyor.

FIFA 17 Yaş Altı Dünya Kupası'nda mücadele edecek Türk Milli Futbol Takımı'nın orta sahasında görev yapan Galatasaray'ın genç oyuncusu Atalay Babacan, yaptığı açıklamada, Galatasaray ve Dünya Kupası'ndaki hedeflerini anlattı.

"İlk hedefim sarı-kırmızılı formayı giymek"

Milli takımda da bulunan Galatasaray'dan takım arkadaşı Ozan Kabak ile aynı hedef doğrultusunda çalıştıklarını dile getiren Atalay, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek şunları söyledi:

  • "Şimdi 17 Yaş Altı Dünya Kupası'nda iyi bir performans sergileyerek Galatasaray'a hazır olduğumu göstermek istiyorum. İlk hedefim sarı-kırmızılı formayı giymek. Galatasaray altyapısından 7-8 kişi bütün kamplara gidiyoruz. 2000 doğumlu yaş grubu yalnızca Galatasaray'a değil Türk futboluna büyük katkı sağlayacaktır. Ozan Kabak'la da aynı mahallede oturuyoruz, onunla bir hayalimiz var. Galatasaray ve A Milli Takım formasını birlikte giymek istiyoruz. İnşallah bu da yakın zamanda nasip olur."
"Tudor'dan formayı alacağıma inanıyorum"

Galatasaray'da temposu yüksek antrenmanlarla kendisini geliştirdiğinin altını çizen Atalay, sözlerine şöyle devam etti:

  • "Igor Tudor genç futbolcuları seviyor. Dünya Kupası'nda iyi bir performans sergilersek Igor Tudor'dan formayı alacağıma inanıyorum. Galatasaray'da çok kaliteli oyuncular var ama bu beni korkutmuyor. Saha içi ve saha dışında hep bizimle ilgileniyorlar. Onlarla birlikte biz de savaşacağız, Galatasaray'da bu sene şampiyonluk yaşamak istiyoruz."
"Yabancı sayısı önemli değil"

Atalay, Türk futbolundaki yabancı sayısı tartışmalarıyla ilgili olarak da şöyle konuştu:

  • "Yabancı sayısı önemli değil, bir oyuncu iyiyse oynar. Yeter ki yeteneği ve azmi olsun. Oyuncunun yabancı ya da Türk olmasının hiçbir önemi yok. Formayı hak eden alacak."
#Atalay Babacan
#Galatasaray
7 yıl önce