|

Atiker Konyaspor, Mehmet Uslu ile sözleşme yeniledi

Atiker Konyaspor, iç transferde sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki defans oyuncusu Mehmet Uslu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni Şafak
17:49 - 10/06/2016 Cuma
Güncelleme: 14:55 - 10/06/2016 Cuma
DHA
Mehmet Uslu Konyaspor'da geçen sezon 21 maç 1 asistlik performans sergiledi.
Mehmet Uslu Konyaspor'da geçen sezon 21 maç 1 asistlik performans sergiledi.

Kulüp binasında gerçekleşen imza törenine Atiker Konyaspor Genel Menajeri Önder Sami Güven katıldı. Güven, "3 sezondan bu yana takımımızın başarıyla formasını terleten Mehmet ile 1 yıllık yeni bir sözleşme yaptık ''dedi.



İmza töreninde konuşan Mehmet Uslu da, futbolda istikrarın önemli olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi:


''Futbolda istikrar çok önemli. Takımımızın iskeleti korundu. Herkes birbirini çok iyi tanıyor ve anlıyor. Gerekli takviyeler zaten teknik heyet ve hocamızın doğrultusunda yönetimimiz tarafından yapıyor. Onlarda bizim gücümüze güç katmak için aramıza katılıyorlar. Bizim için takımımızın iskeletinin kalması büyük bir avantaj. İşimiz seneye hem zor hem kolay. Takım olma adına daha kolay bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum.''



Mehmet Uslu, UEFA Avrupa liginin de kendileri için iyi bir deneyim olacağını ifade ederek, "Kendi adıma da önemli bir deneyim olacak ve ilk defa Avrupa kupalarında oynayacağım. Biz ön elemesiz bir şekilde gruplara kalmamızın çok önemli olduğunu biliyorduk. O şekilde de başlayacağız.''dedi.







#Mehmet Uslu
#Atiker Konyaspor
8 yıl önce