|

Atromitos'tan maçın hakemine büyük öfke

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında 1-0 kazandığı Atromitos maçı sonrasında Yunan ekibinde, karşılaşmanın İtalyan hakemi Daniele Orsato'ya büyük tepki vardı.

Yeni Şafak
08:41 - 21/08/2015 Cuma
Güncelleme: 09:40 - 21/08/2015 Cuma

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Atromitos Teknik Direktörü Michalis Grigoriou, takımını tebrik ettiğini belirterek, "Birinci dakikadan itibaren hakem tarafından büyük haksızlığa uğradık. İki penaltımız verilmedi. Van Persie'nin golü fauldü. Çok daha fazla konuşmak istemiyorum. Büyük bir takım karşısında iyi oynadık. Gelecek maç için çalışacağız. 0-0 iyi bir sonuç olacaktı ama Fenerbahçe karşısında nasıl oynadığımızı gördüm. İstanbul'daki rövanşı bekleyeceğiz" diye konuştu.



"Van Persie 'faulden gol attık' dedi"

Van Persie'nin golün faul olduğunu söylediğini savunan Yunan teknik adam, "Fenerbahçeliler de bunu kabul ediyor. Van Persie, bir oyuncuma 'Size faulden gol attık' dedi. Her şey bitmedi. Aslında biz bu maçı kazandık. Büyük bir takım karşısında iyi oynadık. Fenerbahçe'nin karşısına rövanşta yeni bir taktikle sahaya çıkacağız" ifadelerini kullandı.



Atromitos UEFA'ya gidiyor

Hürriyet'in haberine göre, Atromitos Kulübü Başkanı Georgios Spanos, 1-0 kaybettikleri Fenerbahçe maçında hakemlerin kurbanı olduklarını savunarak, UEFA'ya şikayette bulunacaklarını söyledi.


Atromitos Kulübü Başkanı Georgios Spanos, hakemleri UEFA'ya şikayet edeceklerini söyledi. Spanos, “Maçın hakemi bize ve Yunanistan Futbol Federasyonu'na hiç saygı göstermedi. Skoru hakem belirledi. 14'e karşı 11 kişiyle oynadık. Olanlar için federasyon nezdinde UEFA ile iletişime geçeğiz. Neler olduğunu hepiniz gördünüz" diye konuştu.





#robin van persie
#atromitos
#gol
#faul
#Michalis Grigoriou
#Georgios Spanos
#uefa
#şikayet
9 yıl önce