|

Atsu'dan acı haber geldi

Hataysporlu futbolcu Christian Atsu'nun menajeri Murat Uzunmehmet, Ganalı oyuncunun cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.

09:19 - 18/02/2023 Cumartesi
Güncelleme: 09:49 - 18/02/2023 Cumartesi
Yeni Şafak
Christian Atsu
Christian Atsu

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Antakya ilçesinde yıkılan rezidansın enkazı altında kalan Atakaş Hataysporlu futbolcu Christian Atsu'dan acı haber geldi.


Ganalı futbolcunun Türkiye temsilcisi Murat Uzunmehmet, 31 yaşındaki oyuncunun cansız bedenine ulaşıldığını bildirdi.


Açıklama yapan Uzunmehmet, "Christian Atsu bulundu ve maalesef hayatını kaybetti. Cansız bedenine enkaz altında ulaşıldı. Şu anda hala daha eşyaları çıkarılıyor. Telefonu da bulundu" dedi.



"En mutlu olduğu günde depreme yakalandı"

Hatayspor'un Süper Lig'de Kasımpaşa ile oynadığı maçta takımının galibiyet golünü atan Atsu'nun uçak biletini son anda iptal ettiği ve Hatay'da kaldığı ortaya çıkmıştı.


Kulübün idari menajeri Fatih İlek, dün yaptığı açıklamada, "Atsu'nun uçak bileti vardı ama iyi oynayıp, golü attığı için gitmekten vazgeçti. Yaşadığı coşkudan sonra 'Gitmeyeyim, burada kalayım' dedi. En mutlu olduğu günde depreme yakalandı. Akşam 23.00'te uçağı vardı. İstanbul, sonrasında Fransa'ya gidecekti. Vazgeçti, tam anlamıyla bir trajedi oldu" ifadelerini kullanmıştı.





#Christian Atsu
#Hatayspor
#Murat Uzunmehmet
1 yıl önce