|

Attığı golü sabaha kadar izledi

Genç bir oyuncu olarak ilk hedefinin F.Bahçe''de kalıcı olmak olduğunu belirten Beykan, ''Sonrasında tabii ki benim de büyük hedeflerim var'' diye konuştu

.
00:00 - 25/01/2013 Cuma
Güncelleme: 23:53 - 24/01/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Attığı golü sabaha kadar izledi
Attığı golü sabaha kadar izledi

Fenerbahçe''nin Bursaspor''u 3-0 yendiği maçta ilk kez sarı-lacivertli forma ile maça çıkan genç oyuncu Beykan Şimşek, attığı golün kendisi için çok önemli olduğunu söyledi. Gol sonrası kaleci Volkan''ın kaleden çıkıp sevincini paylaşması ve diğer takım arkadaşları tarafından omuza alınmasını değerlendiren Beykan, o an için ''Hâlâ inanamıyorum. Gol sonrası takımdaki ağabeylerimin beni omuzlara alması inanılmaz bir mutluluk'' ifadelerini kullandı. Yaşadığı büyük sevinç nedeniyle sabaha kadar uyuyamadığını anlatan genç futbolcu, Bursaspor''a attığı golü sabaha kadar internetten defalarca izlediğini kaydetti. ''Anlatılamayacak kadar mutluyum. Böyle güzel bir gol atmak, böyle bir statta özellikle mükemmel oldu benim için'' diyen Beykan, hedefleri için de ''Genç bir futbolcu için ilk hedef takımda kalıcı olabilmektir. Ben de ilk etapta F.Bahçe''de kalıcı olarak forma bulmak istiyorum. Sonrasında da tabii ki benim de büyük hedeflerim var'' diye konuştu. Genç futbolcu, maç sonunda F.Bahçe formasıyla ilk golünü atması nedeniyle anı olarak gazetecilerden takım arkadaşlarının omuzlara aldığı fotoğrafları da topladı. Bu arada teknik direktör Aykut Kocaman Recep Niyaz, Salih, Erten ve Beykan''dan sonra alt yapıdaki diğer gençleri de yakın takibe aldı.

Fener''e çifte şok

F.Bahçe, UEFA ve PFDK''dan gelen cezalarla sarsıldı. UEFA Disiplin Kurulu, Avrupa Ligi maçlarında taraftarlarının sebep olduğu saha ve seyirci olayları nedeniyle F.Bahçe''ye 1 maç seyircisiz oynama ve 40 bin euro para cezası verdi. Kulüpten yapılan açıklamada, F.Bahçe''nin cezasını Avrupa Ligi 2. turunda 21 Şubat''ta sahasında Belarus''un Bate Borisov takımı ile yapacağı maçta çekeceği ve karara itiraz edileceği bildirildi. Diğer yandan PFDK, F.Bahçe-SB Elazığ maçında birbirlerine şiddet uygulayan Gökhan Gönül ile Marvin''e 3''er maç men ve 10''ar bin TL ceza verdi.


11 yıl önce