|

Attila Szalai'nin kafasını karıştıran transfer teklifi

İtalya Serie A Ligi ekibi Napoli, Fenerbahçe’nin Macar stoperi Szalai ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. Szalai’yi Napoli’nin yanı sıra İspanyol ekibi Atletico Madrid ile İngiltere Premier Lig takımları Leicester City, Aston Villa ve Newcastle United da yakından takip ediyor. Szalai’nin de Napoli’nin teklifi karşısında kararsız kaldığı öğrenildi.

Haber Merkezi
09:38 - 26/09/2021 Pazar
Güncelleme: 09:54 - 26/09/2021 Pazar
Yeni Şafak
Sarı-lacivertli formayla çıktığı 31 maçta 3 gol attı.
Sarı-lacivertli formayla çıktığı 31 maçta 3 gol attı.

İtalya Serie A Ligi takımlarından Napoli, Fenerbahçe’nin Macar stoperi Attila Szalai ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. İtalyan ekibinin devre arasında 23 yaşındaki stoperin transferi için sarı-lacivertli kulübün kapısını çalacağı öğrenildi.

Napoli scoutları, Szalai’nin hem milli takımda hem de Fenerbahçe’deki maçlarını yakından takip ediyor. Ancak sarı-lacivertli kulüp devre arasında kesinlikle genç stoperi bırakmayı düşünmüyor.

Attila Szala’yi Napoli’nin yanı sıra İspanyol ekibi Atletico Madrid ile İngiltere Premier Lig takımları Leicester City, Aston Villa ve Newcastle United da yakından takip ediyor. Macar stoperin de Napoli’nin teklifi karşısında kararsız kaldığı öğrenildi.

Szalai, Fenerbahçe’de oldukça mutlu ancak üst düzey liglerde forma giymeyi hedefliyor.

Sarı-lacivertliler 2025 yılının sonuna kadar sözleşmesi bulunan Macar stoper için 20 milyon Euro'nun üzerinde bir gelir bekliyor.

Milli takım teknik direktörü Napoli'nin ilgisini doğruladı

Macaristan Milli Takımı Teknik Direktörü Marco Rossi de Napoli’nin Attila Szalai’ye ilgisini doğrulayarak, “Milli takımda ona böyle şeyleri unutmasını söyledim. Gelişmesi için birçok fırsat var. Geleceğiyle ilgili ilginç şeyler olabilir. Atletico Madrid’in şimdiden milyonlarca Euro vermeye hazır olduğunu okudum. Napoli’ye gitmeye karar verirse de iyi işler yapacağımdan şüphem yok” dedi.

Attila Szalai, 2020-2021 sezonunun devre arasında Apollon Limassol’dan sarı-lacivertli takıma transfer oldu. Fenerbahçe bu transfer için Güney Kıbrıs ekibine 2 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.


#Napoli
#Attila Szalai
3 yıl önce