|

Aurelio: Gol için çok mutluyum

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Mehmet Aurelio, A Milli Futbol Takımı'nın Macaristan'ı 3-0 yenmesi ve bu maçta kendisinin de 1 gol atması nedeniyle çok mutlu olduğunu söyledi.

İha
00:00 - 14/09/2007 Cuma
Güncelleme: 12:41 - 14/09/2007 Cuma
Yeni Şafak
Aurelio: Gol için çok mutluyum
Aurelio: Gol için çok mutluyum

FB TV'ye açıklamalarda bulunan milli futbolcu Mehmet Aurelio, gerçekten çok mutlu olduğunu belirterek, "Macaristan karşısında attığım gol, Milli Takım'da attığım ilk gol. Hem aldığımız galibiyet hem de attığım gol için ayrıca çok mutluyum. Ben grupta şansımızın iyi olduğu görüşündeyim. Macaristan maçından sonra puanımızı 17'ye yükselttik. Şimdi önümüzde çok önemli 2 maç var. Yunanistan ve Moldova maçlarından istediğimiz sonuçları alırsak, bu gruptan çıkarız. Sonuçta her şey bize bağlı" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde yapacağı maçları da değerlendiren Mehmet Aurelio, "Şimdi yeniden lige dönüyoruz. Artık önümüzdeki maçları düşünüyoruz. Önümüzde Çaykur Rizespor ve Inter maçları var. Öncelikli hedefimiz Çaykur Rizespor maçını kayıpsız atlatmak, sonra da Inter ile oynayacağımız maçı 3 puanla kapatmak istiyoruz" dedi.

Inter maçının önemli olduğunu vurgulayan Mehmet Aurelio, "Inter maçı, gerçekten önemli bir maç. Inter iyi ve önemli bir ekip. Kendi sahamızda 3 puanla Şampiyonlar Ligi'ne başlamak gerçekten bizim adımıza çok iyi olur" ifadelerini kullandı.

17 yıl önce