|

Avrupa Osmanlı'yı konuşuyor

Osmanlıspor'un Avrupa Ligi'nde Villarreal'i yenmesi ispanyol basınında geniş yer buldu. El Periodico gazetesi, "Osmanlı, Villarreal'e dişlerini gösterdi ve onun grup lider-liğini zora soktu” yorumunu yaptı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/11/2016 Saturday
Güncelleme: 02:50 - 5/11/2016 Saturday
Yeni Şafak

Osmanlıspor'un deplasmanda Villarreal'i 2-1 yenerek grubunda liderliğe yükselmesi Avrupa'da büyük yankı buldu. İspanyol basınındaki yorumlarda, Osmanlıspor'da golleri atan Webo ve Rusescu öne çıkarıldı. "Rusescuyu alın başlığı atan Marca,"Romanyalı futbolcu, Villarreal'e 15 günde 3 gol attı ve Denizaltılara Avrupa'da büyük yara verdi" ifadeleri kullanıldı. As gazetesi de "La Liga'nın iki eski futbolcusu Webo ve Rusescu, Villarreal'i zora soktu" başlığını attı. La Liga'da oynamış olan Webo ve Ru- sescu, golleriyle El Madrigal'i şaşırttı" ifadeleri kullanıldı. "Villarreal, Avrupa'daki geleceğini zorlaştırdı" başlığı kullanılan Sport gazetesinde, "Villarreal, Türklerin üstün olduğu bir maçta grup liderliğini Osmanlı'ya bırakıyor" yorumu yapıldı.



El Mundo Deportivo'da ise Villarreal'in Avrupa- daki yolculuğunu zora soktuğu vurgulanarak, "İki eski La Ligalı Webo ve Rusescu Osmanlıspor'u grup lideri yaptı" dedi. Villareal'in yerel gazetelerinden El Periodico Mediterraneo da "Denizaltı, yenilmez unvanlı stadında kan kaybediyor. Osmanlı, Villarreal'e dişlerini gösterdi ve onun grup liderliğini zora soktu. Hatta belki de bir üst tura çıkmasını" dedi.

#Osmanlıspor
#Villarreal
#İspanyol Basını
7 years ago
default-profile-img