|

AY-YILDIZ GÜNEŞ'TE

Futbol Federasyonu'nun teklifine "EVET" diyen başarılı hoca kolları sıvadı

.
00:00 - 29/06/2000 Perşembe
Güncelleme: 11:25 - 22/05/2014 Perşembe
Yeni Şafak
AY-YILDIZ GÜNEŞ'TE
AY-YILDIZ GÜNEŞ'TE

Mustafa Denizli'nin Fenerbahçe ile anlaşmasından sonra titiz bir arayışa giren Futbol Federasyonu, Ay-Yıldızlı ekibin başına Şenol Güneş'i getirme kararı aldı. Futbol Federasyonu'nun teklifine "EVET" diyen başarılı teknik direktör, önümüzdeki birkaç gün içinde "RESMEN" imzayı atacak ve kolları sıvayacak.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada konuyla ilgili olarak şöyle denildi: "Türkiye Futbol federasyonu Başkanı Sayın Haluk Ulsoy, Yöjnetim Kurulu'nun kendisine verdiği yetkiye dayanarak, A Milli Takım Teknik Direktörlüğü için, Sayın Şenol Güneş ile yaptığı görüşmeler sonunda, kendisiyle tüm konularda prensip anlaşamsına varmıştır..."

Bugün, UEFA Genel Kurulu'na katılmak için Yönetim Kurulu Üyesi Selami Özdemir ve İcra Kurulu Koordinatörü Metin Kazancıoğlu ile birlikte Lüksemburg'a gidecek olan Başkan Haluk Ulusoy'un, konuyu önümüzdeki hafta başında Yönetim Kurlu'na getireceği bildirildi.

Verilen bilgiye göre Şenol Güneş'le 4 yıllık bir sözleşme imzalanacak. Önümüzdeki günlerde yardımcılarını belirleyecek olan Şenol Güneş, birilket çalışacağı isimleri Yönetim Kurulu'na sunacak.

Haberi doğrulayan teknik direktör Şenol Güneş, "Milil Takım'da görev yapmak her Türk vatandaşı için bir onurdur. Bunun için yapılan teklifi kabul ettim. Hedefim, öncelikle Milli Takım'ın yakalamış olduğu başarıyı devam ettirmek ve bu başarıya yeni yeni halkalar eklemek. Mustafa Denizli hocam güzel işler yaptı. Emeği geçen herkese teşekkür etmek bizim borcumuz" diye konuştu.


24 yıl önce