|

Ayhan Akman: Belhanda beni şaşırtmadı

Galatasaray'da Igor Tudor'un yardımcılığını yapan Ayhan Akman, sarı-kırmızılı takımın Faslı yıldızı Belhanda'nın Antalyaspor maçında gördüğü kırmızı kartı değerlendirirdi.

Yeni Şafak
17:08 - 16/02/2018 Cuma
Güncelleme: 17:37 - 16/02/2018 Cuma
Diğer
Younes Belhanda, Galatasaray-Antalyaspor maçının son dakikasında oyundan atılmıştı.
Younes Belhanda, Galatasaray-Antalyaspor maçının son dakikasında oyundan atılmıştı.

Ayhan Akman, Belhanda ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 27 yaşındaki futbolcunun gördüğü kırmızı karta şaşırmadığını ifade eden Akman, kendi döneminde Belhanda'yla bu konu hakkında görüştüğünü söyledi.

Radyospor'a konuşan Ayhan Akman'ın açıklamaları şöyle;

"Arkadaşımı korurum her zaman tepki gösteririm' demişti"
  • "Belhanda'nın kırmızı kart görmesi konusunda çok şaşırmadım. Çalıştığım dönemde de hem Belhanda hem de Feghouli'nin böyle durumları vardı. Bazen tepkileri takımınız adına, kendimiz için tutmanız lazım. Kabul edemeyen bir yapısı var ve bir anda beklemediği şeyleri yapıyor. Bende kendisi ile konuşmuştum. Feghouli de benzer durumda Trabzonspor maçında Olcay ile bir durumu vardı. Bana göre hareketi kırmızı kart değildi ama kendilerini kontrol etmesi lazımdı. Rakibiniz ne yaparsa yapsın minimum seviyede karşılamanız gerekirBelhanda ile konuştuğumuz zaman bana 'Arkadaşımı korurum her zaman tepki gösteririm' demişti. Fakat bunları yaparken daha akıllı bir şekilde yapmak ve takımınız zarar görmeden yapılması gerekir."
#Belhanda
#Ayhan Akman
6 yıl önce