|

Aykut Demir ile yollar ayrılabilir

Trabzonsporlu Aykut Demir'in, Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel'i tehdit ettiği iddiasının doğru çıkması durumunda bordo-mavili kulüp ile yolların ayrılacağı iddia edildi.

Yeni Şafak
09:20 - 25/02/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:48 - 25/02/2016 Perşembe
Diğer

Galatasaray maçında gördüğü kırmızı karttan sonra karşılaşmanın hakemi Deniz Ateş Bitnel'i tehdit ettiği ileri sürülen Aykut Demir zor için bizzat Başkan Muharrem Usta düğmeye bastı.



Fanatik'te yer alan habere göre, böyle bir tehdidin doğruluk payını araştırması için ekibindeki isimleri görevlendiren Usta'nın, “Biz burada bir hak mücadelesi yapıyoruz. Bu haklı ve gururlu mücadelemize biri çıkıp zarar verirse asla ona taviz vermeyiz. Aykut böyle bir söz söylediyse mutlaka gereğini yaparız, örnek olacak bir adım atarız" ifadelerini kullandığı öğrenildi.





Doğru çıkarsa yollar ayrılacak

Bu gelişme üzerine yayıncı kuruluştan görüntüler istendi. Her ne kadar Aykut Demir, ısrarla böyle bir olay olmadığını belirtse de farklı bir sonucun çıkması durumunda oyuncuyla Trabzonspor'un yollarının ayrılacağı öğrenildi. Bu arada Bitnel'in de yaşananları tek tek detaylarıyla raporuna yazdığı belirlendi. Aykut'a disiplin kurulunun da ağır bir ceza vermesi bekleniyor.






#aykut demir
#deniz ateş bitnel
#trabzonspor
#muharrem usta
8 yıl önce