|

Aykut Kocaman: Bence tesadüf

Fenerbahçe'nin deplasmanda Karabükspor'u 7-0 yendiği maç sonrası açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman, ligin en çok gol atan takımı olmalarıyla ilgili yoruma "Bence tesadüf" diyerek göndermede bulundu.

Yeni Şafak
09:38 - 15/05/2018 Salı
Güncelleme: 09:50 - 15/05/2018 Salı
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında konuk olduğu Kardemir Karabükspor'u 7-0 yenen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman dikkat çeken açıklamalar yaptı.

"Ligin en fazla gol atan ekibisiniz" yorumu üzerine Kocaman, "Bence tesadüf" şeklindeki ifadelerle göndermede bulundu.

Milli takımı örnek verdi

Son hafta maçlarında Göztepe ve Kasımpaşa'nın sürpriz yapacağına inanıp inanmadığı sorusu üzerine Kocaman, milli takımın Avrupa Şampiyonası'na gidişini örnek vererek, şunları kaydetti:

  • Zor bir olasılıktı, oldu. Futbolun güzel taraflarından bir tanesi de bu. Göztepe'nin Galatasaray'ı normal şartlarda yenebilme hali var. Akhisar'ın bizi yendiği gibi. Galatasaray'ın, bu işin son dönem psikolojisi de var ama deplasmandan 7 mağlubiyet aldığını da unutmamak gerekiyor. Umarım ve dilerim sadece kendi adımıza değil hakça oyunlar olur. Hakça oyunlardan da doğruları yapanlar kazanır. Kazanan takımı kendi adıma her zaman olduğu gibi tebrik etmesini, kutlamasını da bileceğim. Umarım ve diliyorum ki kendi adıma, kulübüm adına istediğimiz skorlar çıkar.

#Kardemir Karabükspor
#Fenerbahçe
6 yıl önce