|

Aykut Kocaman bırakmadı

Fenerbahçe'de tarihi seçimin ardından teknik direktör Aykut Kocaman'ın istifa ettiği iddia edilmişti. Tecrübeli çalıştırıcının bu yönde bir karar almadığı ve yeni başkan Ali Koç'tan gelecek görüşme talebini beklediği öğrenildi.

Yeni Şafak ve
11:03 - 5/06/2018 Salı
Güncelleme: 11:18 - 5/06/2018 Salı
Yeni Şafak
Teknik direktör Aykut Kocaman da Fenerbahçe kongresinde oy kullandı.
Teknik direktör Aykut Kocaman da Fenerbahçe kongresinde oy kullandı.

F.Bahçe’de tarihi seçimden sonra gözler teknik direktör Aykut Kocaman’a çevrildi. Kongrede oyunu kullanan tecrübeli teknik adamın başkan adaylarının önünü açmak için istifa dilekçesini sunduğu iddia edilmişti.

Genel kurulda Kadıköy’e giderek oyunu kullanan Aykut Kocaman, ardından ne Aziz Yıldırım ne de Ali Koç ile bir görüşme yapmadı ve ailesiyle birlikte zaman geçirdi. Hakkında çıkan “istifa etti” haberlerini gazetelerden ve sosyal medyadan takip eden Kocaman’ın bu yönde bir karar almadığı ve başkan seçilen Ali Koç’tan gelecek görüşme talebini beklediği öğrenildi. Fenerbahçe’deki görevi devam eden, istifa kararı almayan ve dolayısıyla bu kararını yeni yönetime iletmeyen Aykut Kocaman’ın “Yeni başkan Ali Koç’un benimle görüşmesini bekleyeceğim ve o görüşmenin ardından gereken neyse onu yapacağım” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Fenerbahçe’de başkan seçilen Ali Koç, Aykut Kocaman ile yarın bir araya gelecek.

#Fenerbahçe
#Aykut Kocaman
6 yıl önce