|

Aykut Kocaman: Elenmeyi tercih ederdim

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş'la oynayacakları kupa maçı öncesinde konuştu. Kocaman, rakiplerinin sahaya gelmemesi konusunda üzgün olduğunu belirtirken "Böyle finale kalacağıma elenmeyi tercih ederdim" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
20:04 - 3/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 20:28 - 3/05/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Aykut Kocaman.
Aykut Kocaman.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ülker Stadı'nda gazetecilerle sohbet etti. Kocaman, Beşiktaş'ın sahaya çıkmama kararı hakkında çarpıcı mesajlar verdi.

Aykut Kocaman'ın açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Bu güçlü bir karar. Büyük bir takımın sahaya çıkmamasını söylemesi ve çıkmaması kolay bir şey değil. Yanıldım, gelmediler. Hakem daha kararını vermedi, sanırım yarım saat daha bekleyeceğiz. Turu böyle geçmenin benim tarafımdan sevindirici yanı yok. Tura yakın görünüyorduk. Tur yeşil sahada oynanarak sonlanmalıydı. Basın toplantısında bunları söyledim. Finale gidecek takım sahadan çıkmalıydı, olmadı. Yapacak bir şey yok. Bu beni mutlu etmedi. Bu yaşadığım duyguya, oynayarak elenmeyi tercih ederdim. İş sahada bitmeli, neyse bir takım şeylere girmeyeyim. Burada halledilse çok daha mantıklı bir çözüm olurdu. Giresunspor maçından sonraki sözlerimin ne olduğunu biliyorum. Yanılmadım, tam tersi, Beşiktaş maçının ne durumdan ne hale geldiğine bakılırsa, Galatasaray maçındaki hakem hataları düşünülürse, sözlerimin daha iyi anlaşılacağını tahmin ediyorum. Şampiyonluk şansı rakiplerimizin maçlarına göre belirlenecek. Bizim de yakaladığımız form grafiğini yukarıya doğru çıkarmamız gerek. Rakiplerin sportif anlamda tökezlemesini bekleyeceğiz."


#Fenerbahçe
#Beşiktaş
#Aykut Kocaman
6 yıl önce