|

Aykut Kocaman'dan 'Abdullah Yılmaz' yorumu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Aytemiz Alanyaspor ile oynadıkları maç sonrası yaptığı açıklamada, MHK Başkanının kendisini tehdit ettiği iddiasıyla görevinden istifa eden hakem Abdullah Yılmaz'la ilgili Merkez Hakem Kurulu'nun yaptığı açıklamayı 'skandal' olarak nitelendirdi.

Yeni Şafak
09:27 - 18/02/2018 الأحد
Güncelleme: 09:33 - 18/02/2018 الأحد
AA
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 yendiği karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Aykut Kocaman, çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Kocaman, görevinden istifa eden hakem Abdullah Yılmaz'la ilgili Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulunun yaptığı açıklamayı 'skandal' olarak nitelendirdi ve şunları kaydetti:
  • Hakemlerin içinde ne kadar yetersiz, meslek ahlakından yoksun insanlar varsa antrenörler arasında da var. Esas itibarıyla hakemlerden ziyade, hakemleri oraya iten etkenlerle ilgili konuştum. Birkaç gündür yaşananlar fotoğrafı gösteriyor. Abdullah Yılmaz'ın hakemliğini sonlandırma kararı, dilekçesinde yazdıkları, MHK'nin bu yazıya verdiği cevap aslında bir skandal. Dolayısıyla bu kurumların başındaki insanların, bu kurumları yönlendirenlerin, olayları derlemeleri gerekiyor. Benim de içinde bulunduğum antrenörler, futbolcular, hiçbirimiz sütten çıkmış ak kaşık değiliz. Hiçbir hakem kendini ifade ettiği alanda hata yapmak istemez. O nedenle derdim burada hakemleri suçlamak değil. Derdim onları oraya iten etkenler. Aykut Kocaman 'algı operasyonu yapıyor' demeye gerek yok. Herkes aynaya baksın. Bir gram dahil haksız bir şey istemiyorum. Allah yazdıysa bozsun ama hakkımız da yenmesin.

#Aykut Kocaman
#Abdullah Yılmaz
٪d سنوات قبل