|

Aykut Kocaman'dan ilginç benzetme

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, şampiyonluğa oynayan takımların baskılı futbol oynadığını belirterek, “3. bölgeye geçişte sıkıntı yaşadık. Yediğimiz golde kafayla voleybol maçı gibi oldu” dedi.

Yeni Şafak
22:34 - 8/05/2015 Cuma
Güncelleme: 19:36 - 8/05/2015 Cuma
IHA

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan Torku Konyaspor, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Aykut Kocaman, “Ligin bu devresinde şampiyonluğa oynayan takımlarla böyle maçlar oynamak zor. Atmosfer son derece sıcak oluyor. Maç öncesi Galatasaray'ın avantajlarını ve dezavantajlarını inceledik. Oynadığımız oyun kurguladığımıza yakın seyretti. İlk yarıda Galatasaray'ı kalemize yaklaştırmadan maçın içinde kaldık. İkinci yarıda baskının artması normaldi. Rakip açıklar verdi. Özellikle topu iyi taşıdık ancak 3. bölgeye geçişlerde sıkıntı yaşadık” dedi.



Son haftalarda yan toplara karşı zaaflarının olduğunu dile getiren Kocaman, “İkinci yarıda tehlike olan pozisyonlar yan toplardan geldi. Yediğimiz golde kafayla voleybol maçı gibi oldu. Yapacak bir şey yok. Son haftalarda rakiplerin kolay gelmesini engelleyerek oynamaya çalışıyoruz. Büyük takımlar son haftalarda galibiyete giden yolda her türlü baskıyı rakiplerine uygulayabiliyorlar. Galatasaray'ı tebrik ediyorum” dedi.

#Torku Konyaspor
#Aykut Kocaman
#Galatasaray
#basın toplantısı
9 yıl önce