|

Ayman ve Risp resmen Trabzon'da

Trabzonspor, Gençlerbirliği'nden aldığı Ayman Abdelaziz ve Fredrick Risp ile sözleşme imzaladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen törenle, Ayman ve Risp kendilerini 2. 5 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmelere imza attılar.

Aa
00:00 - 18/01/2007 Perşembe
Güncelleme: 13:30 - 18/01/2007 Perşembe
Yeni Şafak
Ayman ve Risp resmen Trabzon'da
Ayman ve Risp resmen Trabzon'da

İmza töreninde konuşan yönetim kurulu üyesi Kahraman Altuntaş, teknik direktör Ziya Doğan'ın raporu doğrultusunda yaklaşık 20 gün önce başlayan transfer görüşmelerinin olumlu sonuçlanmasından mutluluk duyduklarını ifade etti.

İki futbolcunun transferinin epeyce konuşulduğunu dile getiren Altuntaş, "Şartlar olgunlaştı ve bu transferler gerçekleşti. İnşallah Trabzonspor forması altında başarılı olacaklar. Futbolcular ve Trabzonspor camiasına hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu.


Altuntaş, yabancı kontenjanı sıkıntılarının bulunmadığını ve Szymkowiak'ın sözleşmesinin de, hakları Trabzonspor Kulübü'nde saklı kalmak koşuluyla fesh edileceğini kaydetti.


-AYMAN: "BEKLENTİLERİ BİLİYORUZ"-

Ayman, Trabzonspor gibi büyük bir camiaya geldiğinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Beklentileri biliyoruz ve elimizden geleni yapacağız. Futbolcu olarak burada en iyi yere gelmek istiyorum" dedi.


Teknik direktör Ziya Doğan ile 4 yıldır birlikte çalıştıklarını ifade eden Ayman, "Ziya Doğan ile birbirimizi tanımak avantajlı. Fizik olarak hazırım.


Antrenman eksiğim de yok. Kendimi hazır hissediyorum" diye konuştu.


-RİSP: "TRABZON'DA İYİ VAKİT GEÇİRECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM"-

Trabzonspor ile sözleşme imzalayan bir diğer oyuncu Risp ise Trabzon'da iyi vakit geçireceğini düşündüğünü söyledi.

Trabzon'da olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Risp, "Trabzonspor, ligde hedefleri olan bir kulüp. İlk yarıda puan olarak bir açık var. Hep birlikte bu açığı kapatmak için çalışacağız. Trabzon güzel bir kent. İyi vakit geçireceğimizi düşünüyoruz" diye konuştu.


Risp, eşinin Trabzon'a karşı bir önyargısının bulunmadığını ifade ederek, "Çocuğum, Ankara'da İngilizce eğitim veren okula gidiyordu. Burada bu konuda sıkıntı yaşamayacağız" diye konuştu.


Bu arada Ayman, Trabzonspor'un ilk Mısırlı, Risp de ilk İsveçli futbolcusu oldu. Öte yandan Trabzonspor'da oynamak istemediğini açıklayan ve yurt dışında bazı kulüplerle görüşme yapan Fabiano Eller, Trabzon'a döndü. Brezilyalı oyuncunun kulüp asbaşkanı Haşim Sayitoğlu ile bir görüşme yapacağı kaydedildi.

17 yıl önce