|

Aynı hataları tekrarlamak istemiyoruz

Trabzonspor Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Egemen, transferde çok dikkatli davrandıklarını belirterek, "Aldığı ücretin hakkını verecek isimler transfer edeceğiz" dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/06/2016 Salı
Güncelleme: 02:32 - 21/06/2016 Salı
Yeni Şafak

Trabzonspor Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Egemen, aldığı ücretin hakkını sonuna kadar verecek oyuncular transfer etmek için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Önceki dönemlerde yapılan transfer hatalarını tekrarlamak istemediklerini belirten Egemen, isme göre değil, yeteneğe göre transferler yapacaklarını kaydetti. Bunun için yoğun şekilde çalıştıklarını belirten Egemen, "Trabzonspor'a hizmet edecek, aldığı ücretin hakkını sonuna kadar verecek oyuncuları belirledik. Kimse bizden isim yapmış oyuncu transferi beklemesin" dedi. Trabzon'un gerçek bir futbol kenti olduğunu söyleyen Egemen, "Şehir adeta futbol ile yaşıyor. Bütün taraftarlarımız Trabzonspor ile nefes alıp mutlu oluyor. Onlar için büyük uğraş veriyoruz. Kimse merak etmesin" şeklinde konuştu.



Erkan Zengin ve İshak yolcu


Bordo-mavililerin yeni sezonda kadroda düşünmediği sol kanat oyucusu İshak Doğan için kulübe ciddi tekliflerin geldiği ve yönetimin bu teklifleri değerlendirmeye alacağı bildirildi. Geride kalan sezonu Eskişehirspor'da kiralık olarak geçiren İshak Doğan için Kardemir Karabükspor'un da devrede olduğu belirtildi. Kadro dışı bırakıldıktan sonra affedilen Erkan Zengin için de tekliflerin olduğu ve yönetimin belirlediği düzeyde bir teklif gelmesi durumunda bu transfere de onay verileceği ifade edildi.





#Trabzonspor
#Ali Rıza Egemen
#Erkan Zengin
8 yıl önce